După trei naşteri, este la fel de suplă ca-n studenţie! Ce mănâncă Kate Middleton (37) de arată atât de bine?

7 octombrie, 2019
1 gettyimages 118174932 jpg jpeg

N-avem niciun dubiu legat de alimentaţia sănătoasă a Ducesei de Cambridge, însă nu puţină lume se întreabă cum e posibil să arate atât de bine după ce a devenit mamă de trei ori şi are deja 37 de ani.

Viaţa la palat îi prieşte de minune soţiei Prinţului William, de arată atât de bine, nu? O “armată” întreagă de nutriţionişti, instructori de fitness şi chefi trebuie să aibă zilnic grijă de Kate (37) şi stilul ei de viaţă, ca să îşi menţină Middleton silueta de vis, nu? Nu chiar! După cum ştim, Ducesa de Cambridge încearcă din răsputeri să menţină un stil de viaţă normal pentru ea şi familia ei şi nu este deloc adepta aruncatului cu bani în stânga şi-n dreapta, motiv pentru care găteşte ea singură aproape toate mesele familiei ei. Surprinşi?

gettyimages 118174935 jpg jpeg

Ok, este o gospodină de cinci stele, când ar putea să-i lase pe alţii să aibă grijă de meniul zilnic al ei şi al familiei sale, dar ce se află, zi de zi, pe farfuria lui Kate? Ei bine, Ducesa îşi face dimineaţa un smoothie, după care, la prânz, mănâncă o salată plină de antioxidanţi. Middleton îşi alege, conform celor publicate de Daily Mail, o zi pe săptămână în care tot ce consumă trebuie să fie crud. Acesta este secretul taliei sale de viespe! Aceste mese binevenite o menţin într-o formă fizică demnă de invidie şi îi conferă un ten proaspăt şi întinerit.  

gettyimages 654585260 jpg jpeg

Regim de îngrăşat

Şi, ca să o invidiaţi şi mai mult, trebuie să aflaţi că Middleton chiar s-a aflat în situaţia în care a fost nevoită să ţină un regim alimentar special pentru a lua câteva kilograme în plus. În timpul uneia dintre cele trei sarcini ale ei, Kate slăbea văzând cu ochii din cauza vârsăturilor zilnice de care suferea. Pentru a duce la capăt sarcina în condiţii optime, gravida a trebuit să adopte un regim de îngrăşare. Astfel, ea a urmat o dietă bogată în produse integrale, avocado, fructe de pădure şi ovăz, pentru a reuşi să-şi menţină organismul sănătos şi nelipsit de tot ce-i era necesar fătului regal.  

gettyimages 157078468 jpg jpeg

Bucătarul familiei

Nu numai că mănâncă sănătos, dar şi adoră să împartă mâncarea cu cei dragi. Ea face, de cele mai multe ori, cumpărăturile alimentare necesare familiei sale, face borcane întregi de gem, dar şi oferă cunoscuţilor cadouri alimentare de Crăciun sau alte sărbători. Preparatul preferat de soţul ei este puiul prăjit, iar Kate i-l prepară de multe ori, indiferent cât se aglomerat e programul ei zilnic. Mai mult, soţii regali sunt adesea văzuţi la pub-ul local, unde consumă câte un pahar de vin împreună şi se relaxează după pofta inimii.

gettyimages 494274529 jpg jpeg

În ceea ce priveşte gătitul, tot în atribuţiile ei revine şi această activitate zilnică. Dar că soţia Prinţului William intră în bucătărie, să gătească familiei ei, de plăcere, nu pentru că se simte obligată să facă acest lucru: “William trebuie să-mi suporte felul meu de agăti de cele mai multe ori”, a recunoscut singură la un eveniment.

gettyimages 610738098 jpg jpeg

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg