Duşmanii lui Sylvester Stallone

8 august, 2010

Actorul obişnuia să devină invidios dacă Bruce Willis sau Arnold Schwarzenegger primeau roluri pe care el şi le-ar fi dorit. În loc să aibă relaţii de prietenie cu colegii lui, Stallone era deranjat de succesul lor şi îi considera pe aceştia ²duşmani².

Actorul obişnuia să devină invidios dacă Bruce Willis sau Arnold Schwarzenegger primeau roluri pe care el şi le-ar fi dorit.

În loc să aibă relaţii de prietenie cu colegii lui, Stallone era deranjat de succesul lor şi îi considera pe aceştia ²duşmani². Actorul a declarat că această competiţie în care considera că se afla alături de ceilalţi actori de filme de acţiune i-a îmbunătăţit performanţele de pe platoul de filmare. ²Eram foarte ambiţios şi mă consideram în continuă competiţie cu ei, mai ales dacă vedeam că primeau un rol sau scenariu mai bun decât ale mele. Iar competiţia asta mă făcea mai bun. Şi acelaşi lucru i s-a întâmplat şi lui Arnold. Devenise mai bun. El oricum are nişte calităţi pe care eu nu le-am avut niciodată. El este calm, calculat, pe când eu sunt repezit², a recunoscut Sylvester.