E căsătorită cu Ellen DeGeneres de 11 ani, dar a mai fost măritată o dată. Povestea primului mariaj al actriţei Portia de Rossi

17 octombrie, 2019
1 gettyimages 488886047 jpg jpeg

Starul din Arrested Development a ajuns la altar de două ori până acum. Iar primul mariaj al faimoasei lesbiene este o surpriză totală! Cu cine a mai fost căsătorită Portia înainte de-a accepta inelul de logodnă de la Ellen?

Ei bine, Portia de Rossi a fost măritată cu un bărbat înainte de a-şi recunoaşte preferinţa pentru femei şi de a-şi uni destinul cu cel al vedetei TV Ellen DeGeneres. Cel în discuţie este Mel Metcalfe al III-lea, iar divorţul dintre cei doi s-a produs în 1999, cu un an înainte de-a face cunoştinţă cu moderatoarea TV. Cine este fostul soţ al actriţei?

gettyimages 461146106 jpg jpeg

Mel este un realizator de documentare şi producător, cunoscut pentru The Art of the Doll Maker. Metcalfe a fost însurat cu Portia timp de trei ani, din 1996 până în 1999. Conform celor spuse de E! Online, se pare că mariajul celor doi a fost cam de formă, cel puţin în primă instanţă, având în vedere că de Rossi îşi dorea dreptul de şedere în SUA. Însă, după ce s-au căsătorit şi ea a obţinut Cartea verde, actriţa de origine australiană a început să se simtă prost, pentru simplul motiv că avea “o relaţie grozavă, plină de afecţiune” cu soţul ei şi era rănită profund de faptul că mariajul lor începuse să scârţâie. Din ce motiv?

Căsnicie distrusă

gettyimages 632028524 jpg jpeg

În cartea ei,  Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain, Rossi a făcut lumină cu privire la sfârşitul mariajului ei cu bărbatul. Se pare că cei doi s-au căsătorit mai mult pentru că ea îşi dorea să poată rămâne în Statele Unite, însă n-au ajuns la divorţ din cauza ei. Dimpotrivă. El a înşelat-o pe Portia – cu o femeie, evident! – , iar ea n-a suportat infidelitatea lui. Amanta era nimeni alta decât cumnata ei, adică soţia fratelui ei, Michael Roger, pe nume Renee Kappos.

“Când soţul meu m-a părăsit, fratele meu s-a mutat în locul lui… Soţul meu a fugit în lume cu soţia lui, aşa că ajunseserăm noi, fraţii, să ne ţinem companie unul altuia, să ieşim în oraş şi să ne distrăm”, a scris ea în cartea ei. “Într-un final, fostul meu soţ s-a însurat cu iubita lui de cursă lungă, Renee. Înainte de-a pleca din Australia, proaspăt căsătoriţii s-au mutat în acelaşi complex rezidenţial unde eu şi Mel aveam un apartament în America.”

Tot răul spre bine!

gettyimages 1179435742 jpg jpeg

Privind înapoi, actriţa spunea că nici ea, nici fratele ei n-aveau nicio o idee că erau înşelaţi amândoi. “Simplul fapt că Renee purta sub eternul ei trening lălâi lenjerie sexy ar fi trebuit să-l pună pe gânduri pe fratele meu, dar el n-a sesizat nimic. Nici el, nici eu. Când soţul meu m-a părăsit pentru ea, eu şi fratele meu am rămas complet nedumeriţi”, a adăugat vedeta.  

Totuşi tot răul spre bine! După divorţ, actriţa a putut să-şi recunoască lesbianismul, întâi doar pentru ea, după care, ani mai târziu, şi în mod public. Actriţa de origine australiană s-a simţit liberă să se întâlnească cu cine voia – prima iubită după divorţul cu un bărbat a fost Francesca Gregorini, o realizatoare de film cu care a fost cuplată timp de patru ani.

Portia şi Ellen

gettyimages 538918810 jpg jpeg

După relaţia cu Francesca, Portia a început o idilă, în 2004, cu DeGeneres, cu care s-a şi măritat patru ani mai târziu. Cele două vedete sunt căsătorite de 11 ani şi rezistă bine-mersi împreună, în ciuda tuturor zvonurilor despre divorţ sau vreo separare iminentă.

foto - Getty Images