EBA e însărcinată?

14 februarie, 2013

Apropiaţii soţului ei, Bogdan Ionescu, căruia prietenii îi spun Syda, au lăsat să se înţeleagă că mezina preşedintelui României aşteaptă un copil.

Apropiaţii soţului ei, Bogdan Ionescu, căruia prietenii îi spun Syda, au lăsat să se înţeleagă că mezina preşedintelui României aşteaptă un copil.

Cea mai mare dorinţă a preşedintelui Traian Basescu e pe cale să se împlinescă. EBA ar putea să-i dăruiască primul nepot. Vestea a fost confirmată de prietenii soţului ei, Bogdan Ionescu.

Sarcina e abia la început, iar Elena e destul de superstiţioasă, acesta fiind motivul uriaşei secretomanii care înconjoară cel mai important eveniment din viaţa cuplului.

Evident că fiica cea mică a preşedintelui are mari emoţii şi nu-şi doreşte să vorbească prea mult despre acest lucru, până după primele trei luni, când medicii îi pot confirma că sarcina evoluează normal.

Ginerele preşedintelui le-a spus apropiaţilor că ar vrea să aibă o fetiţă, la fel ca şi Elena. Prietenii lui Bogdan, care se declară cel mai fericit bărbat din lume, au fost atât de entuziasmaţi de veste că, fără să vrea, i-au dat de gol.

Din cauza sarcinii, mezina preşedintelui ar fi renunţat şi la vacanţa pe care urma să o petreacă de Ziua Îndrăgostiţilor la Miami, ca să nu rişte nimic şi să aibă o sarcină cât mai uşoară.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg