El este fiul din flori al lui Eddie Murphy?

23 ianuarie, 2014

Actorul de comedie Brando Murphy, în vârstă de 27 de ani, susţine că este fiul celebrului Eddie Murphy, însă starul american neagă acest lucru şi l-a ameninţat pe artist că îl va da în judecată dacă nu îşi retrage afirmaţiile.

Actorul de comedie Brando Murphy, în vârstă de 27 de ani, susţine că este fiul celebrului Eddie Murphy, însă starul american neagă acest lucru şi l-a ameninţat pe artist că îl va da în judecată dacă nu îşi retrage afirmaţiile.

Eddie Murphy a negat vehement că Brando este fiul său, iar reprezentantul legal al starului, avocatul Marty Singer, i-a trimis deja o serie de scrisori actorului de comedie, în care îl avertizează că i se vor cere compensaţii financiare de câteva milioane de dolari dacă nu îşi retrage afirmaţiile.

În aceste scrisori se menţionează că Brando a adoptat numele Murphy, că a jucat, în turneul "Sons of Comedy", chiar rolul lui Eddie Murphy şi că şi-a făcut apariţia într-o cafenea frecventată de star strigând "Tatăl meu nu vrea să stea de vorbă cu mine".

Pe de altă parte, Brando i-a trimis o scrisoare lui Eddie Murphy în care precizează că nu s-a prezentat niciodată drept fiul lui, calificând acuzaţiile lui Murphy drept "josnice, demne de dispreţ, patetice, deplorabile şi respingătoare".

De asemenea, acesta este hotărât, la rândul său, să îl dea în judecată pe Eddie Murphy pentru defăimare, dacă va mai continua cu această campanie de intimidare.

Eddie Murphy, în vârstă de 52 de ani, a şocat pe toată lumea după ce a declarat că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu cântăreaţa Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său. Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie 2007, au demonstrat contrariul.

Eddie Murphy -- I'm Not Your Daddy -- So BACK OFF! http://t.co/AoHwr7BjLB — TMZ (@TMZ) January 22, 2014

Eddie Murphy -- I'm Not Your Daddy -- So BACK OFF! http://t.co/AoHwr7BjLB

— TMZ (@TMZ) January 22, 2014

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Brando Murphy's Stand-Up - Watch More Celebrity Videos or SubscribeRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg