El este poliţistul sexy care şi-a părăsit nevasta pentru Mel B

1 septembrie, 2017
ryan jpeg

Are ea ceva, această Melanie Brown, de-i face pe bărbaţii tineri şi sexy să-şi părăsească soţiile atrăgătoare pentru ea. De fapt, este vorba doar despre un bărbat, chipeşul ofiţer de poliţie Ryan Lawrence, din Beverly Hills, despre care s-a aflat să-şi înşală proaspăta soţie cu fosta Spice Girl.

Ofiţerul Ryan Lawrence

Mel, distrugătoare de căsnicii?

Poliţistul în vârstă de 32 de ani, cu zece ani mai tânăr decât Mel B, este specialist în negocieri în cazuri de rapiri la Departamentul de Poliţie din Beverly Hills şi cât se poate de însurat cu o tânără de 29 de ani, Morgan.

Acest amănunt a fost aflat de curând de către vedetă, iar mărturisirea n-a lăsat-o chiar indiferentă, existând zvonuri că Mel ar fi vrut să pună punct relaţiei cu Ryan.

Ryan şi soţia lui, căsătoriţi de un an

Poliţistul a părăsit domiciliul conjugal

Cei doi au făcut cunoştinţă la începutul acestui an, iar acum încearcă să rezolve această încurcătură sentimentală în favoarea amândurora.

O sursă apropiată cuplului susţine că cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap unul de altul şi că Ryan petrece foarte mult timp acasă la Mel, minţindu-şi soţia că are misiuni de serviciu.

"Se poate ca Ryan să-i spună soţiei sale, Morgan, lucruri diferite, însă nu are intenţia să se întoarcă la ea. I-a spus lui Mel că nu-şi iubeşte soţia şi că vrea să renunţe la mariaj", susţine sursa citată mai sus.

Ceea ce e trist este că poliţistul lui Mel s-a căsătorit de curând, şi anume în septembrie anul trecut, şi că părăsirea domiciliului conjugal are loc la mai puţin de un an distanţă de la acest eveniment.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}