Elin îl lasă falit pe Tiger Woods

23 mai, 2010

Conform Chicago-Sun Times, soţia înşelată îşi caută dreptate, dar şi partea binemeritată a leului! Astfel, se pare că suedeza Elin Nordegren a fost sfătuită de avocaţii ei să ceară la partaj nu mai puţin de 750 de milioane de dolari din averea lui Tiger Woods. Acesta nu a ieşit încă în presă cu o confirmare a pretenţiilor lui Elin, dar pronosticurile la casele de pariuri bat spre sorţii de izbândă ai lui Nordegren. În schimbul sumei impresionante, Elin va trebui să semneze o clauză de confidenţialitate prin care se angajează să ţină sub tăcere evenimentele familiale de după izbucnirea scandalului adulterin. Asta însemnă că nu vom avea şansa prea curând să citim memoriile ori să urmărim pe marile ecrane cinematografice drama lui Elin, care va cere şi custodia întreagă a celor doi copii pe care-i are cu Woods.

Conform Chicago-Sun Times, soţia înşelată îşi caută dreptate, dar şi partea binemeritată a leului! Astfel, se pare că suedeza Elin Nordegren a fost sfătuită de avocaţii ei să ceară la partaj nu mai puţin de 750 de milioane de dolari din averea lui Tiger Woods.

Acesta nu a ieşit încă în presă cu o confirmare a pretenţiilor lui Elin, dar pronosticurile la casele de pariuri bat spre sorţii de izbândă ai lui Nordegren. În schimbul sumei impresionante, Elin va trebui să semneze o clauză de confidenţialitate prin care se angajează să ţină sub tăcere evenimentele familiale de după izbucnirea scandalului adulterin. Asta însemnă că nu vom avea şansa prea curând să citim memoriile ori să urmărim pe marile ecrane cinematografice drama lui Elin, care va cere şi custodia întreagă a celor doi copii pe care-i are cu Woods.

În egală măsură, surse din cercul de apropiaţi ai celor doi foşti soţi susţin că, din momentul în care Elin a aflat că Tiger a călcat strâmb de-atâtea ori, aceasta a încetat să-i mai vorbească sportivului. "Elin nu mai dă înapoi, e decisă să-l pedepsească pe Tiger şi să-l atingă unde îl doare mai tare: la averea adunată de-a lungul timpului", mărturiseşte sursa, citată de Showbizspy.com.

FOTO: EPA



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg