Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi, în pragul despărţirii?

4 ianuarie, 2013

Se spune ce e cel mai frumos cuplu de lesbiene de la Hollywood, însă ceva tot s-a abătut asupra familiei DeGeneres. Să fie faima

Se spune ce e cel mai frumos cuplu de lesbiene de la Hollywood, însă ceva tot s-a abătut asupra familiei DeGeneres. Să fie faima starului de 54 de ani prea mult pentru Portia?

Banii le distrug mariajul? Aşa se aude peste Ocean. După ce Portia a spus „Da!“ în 2008, în faţa altarului, cuplul DeGeneres a devenit într-un timp record unul dintre cele mai îndrăgite. Şi nu pentru că au recunoscut că sunt lesbiene şi susţin căsătoria între partenerii de acelaşi sex. Orientarea lor sexuală nu a influenţat părerea fanilor.

Doar că succesul celei mai iubite şi mai bine cotate moderatoare de talk-show pare să o îndepărteze tot mai mult pe partenera sa, pusă acum pe locul doi după carieră. Cel puţin, aşa aflăm din „The National Enquirer“, care a adus vorba încă din iunie despre presupusele probleme care le destramă familia, anunţând acum o despărţire iminentă. Ce-i drept, starul TV câştigă 45 de milioane de dolari anual, sumă care îi confirmă priza la public, dar şi povara pe care trebuie să o poarte în sânul familiei. Rezultatul? Ellen (54) a intrat într-un cerc vicios, devenind obsedată să-şi repare mariajul cu Portia (39) tot prin intermediul banilor – sperând că, dacă-i va oferi tot ce visează Portiei, lucrurile vor merge din nou bine. Ellen se luptă din greu cu problemele, în încercarea de a o face pe Portia fericită, strângând această avere impresionantă, dar a devenit evident faptul că toată bogăţia le distanţează si mai mult”, spune sursa citată.

Să fie mariajul blondelor pe butuci? O fi obosit şi Portia, de la atâta atenţie cât primeşte partenera sa, care pare să se simtă bine în rolul de cap al familiei. Tot ce se poate, pentru că frumoasa blondănici că s-a mai bucurat de cine-ştie-ce succes ca actriţă, de când a jucat în serialul „Ally McBeal“ şi în câteva filme fără mare rezonanţă. Dar Ellen face tot posibilul să fie alături de ea, fiind chiar producătorul executiv al noului serial în care joacă actriţa, „The Smart One“. Ce rol putea să aibă Portia, dacă nu cel principal? Însă poate tocmai succesul şi influenţa în continuă creştere ale lui Ellen au început să-i complexeze consoarta.

Pe de altă parte, publicul încă păstrează o imagine cât se poate de fericită a mariajului celor două blonde. Chiar în octombrie, Ellen a primit Premiul Mark Twain pentru umor american, iar Portia i-a fost alături. „Sunt extrem de mândră de Ellen. Nu numai că este cea mai amuzantă persoană pe care o cunosc, dar este, totodată, şi un om foarte bun“. Oficial, nu lasă se întrezărească niciun semn de nelinişte. Dar oare ce se întâmplă în culise?Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg