Elton John & David Furnish: al doilea copil

29 martie, 2012

Faimoşilor soţi se pare că le place atât de mult să fie părinţii băieţelului Zachary, în vârstă de 14 luni, încât au planuri mari până la sfârşitul anului

Faimoşilor soţi se pare că le place atât de mult să fie părinţii băieţelului Zachary, în vârstă de 14 luni, încât au planuri mari până la sfârşitul anului.

"Lucrurile s-au pus deja în mişcare. David şi Elton nu şi-au ascuns niciodată dorinţa de a-şi extinde familia şi consideră că a venit momentul potrivit pentru încă un copil", a declarat o sursă apropiată starurilor, pentru ziarul Daily Mirror. "Până la sfârşitul anului sau la începutul lui 2013 cel târziu, clanul John-Furnish va avea un al patrulea membru. Le place enorm de mult şi se bucură la maximum de binecuvântarea de-a fi părinţi", a adăugat aceeaşi sursă despre cei doi parteneri care s-au căsătorit în 2005.

Astfel, deşi informaţia nu a fost confirmată oficial, Sir Elton John şi David Furnish îşi doresc ca cel de-al doilea copil să aibă un alt tată biologic decât Zachary, fiul lor care s-a născut în California, chiar în ziua de Crăciun a anului 2010, dintr-o mamă surogat. Experienţa l-a făcut incredibil de fericit pe artistul britanic, care a declarat recent că este foarte recunoscător pentru miracolele care i-au schimbat viaţa - alături de Zachary, o altă minune fiind faptul că a reuşit să se lase de droguri. "Am consumat tot atâta cocaină cât Whitney Houston, e un miracol că n-am murit", a spus cântăreţul de 65 de ani, care şi-a învins dependenţa de stupefiante în 1990.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg