Elvis era iute la mânie şi violent cu femeile! A tras cu pistolul în iubita sa şi i-a învineţit ochiul soţiei Priscilla Presley

12 iunie, 2020
1 asta jpg jpeg

Regele Rock'n'Roll nu-şi putea controla nervii, lucru confirmat atât de fosta soţie Priscilla, cât şi de fosta iubită Ginger Alden, care povestesc scene incredibile cu arme şi o atmosferă cât se putea de tensionată, chiar violentă, între ei.

Elvis nu numai că a tras focuri de armă spre Ginger, în timp ce ea se afla în pat, dar a împuşcat şi toaleta şi mai multe televizoare. Iar fosta soţie a legendarului cântăreţ îi dă dreptate acesteia în privinţa obsesiei starului cu armele. În plus, Presley era un maniac al puterii, voia să deţină controlul absolut şi era cât se putea de iute la mânie. Dar care să fi fost motivul pentru care Elvis folosea armele în casă?

profimedia 0373413441 jpg jpeg

În timpul unui interviu cu Barbara Walters, Priscilla a vorbit despre aspecte complet necunoscute ale personalităţii fostului ei partener de viaţă.

„Era irascibil. Chiar era. Era complet imprevizibil. Furia lui avea tot timpul de-a face cu frustrarea pe care o simţea. În plus, simţea că avea puterea şi banii necesari pentru a distruge ceva şi apoi a înlocui obiectul respectiv de parcă nimic nu se întâmplase”, a declarat singura soţie pe care a avut-o Presley. Regele Rock'n'Roll îşi făcuse un obicei din a împuşca televizorul de fiecare dată când apărea pe ecran cineva de care nu-i plăcea lui.

profimedia 0098223516 jpg jpeg

“Le făcea să explodeze, pur şi simplu”, a continuat ea. „Era o chestiune foarte simplă pentru el, iar televizorul era înlocuit imediat. Îi plăceau la nebunie armele şi avea o colecţie întreagă de aşa ceva. Eu cred că, trăgând cu pistolul în stânga şi-n dreapta, îşi exercita, de fapt, puterea pe care o avea.”

Violenţă fizică

Dar Elvis îşi exprima furia şi-n alte moduri. Fizice, din păcate. În cartea ei, Elvis & Me, Priscilla a povestit despre momentul în care cel care-i era soţ i-a învineţit ochiul din simplul motiv că nu i-a plăcut o melodie pe care el o cântase. Cu altă ocazie, a aruncat un scaun în ea, fix din aceeaşi cauză.

profimedia 0378744975 jpg jpeg

Legendarul muzician n-a reuşit niciodată să-şi stăpânească nervii, lucru de care încearcă să ne convingă şi ultima femeie din viaţa lui, fosta iubită Ginger Alden. Într-una din nopţile petrecute la Graceland, Ginger dormea liniştită în patul lor când a fost trezită brusc de un zgomot infernal. Elvis trăsese un foc de armă chiar în direcţia ei.

„Mi-am ridicat capul şi ce-am văzut? Elvis stătea cu pistolul lui Magnum 57 în mână, lângă pat. Am îndrăznit să-mi întorc privirea şi am văzut gaura pe care o făcuse în tablia patului”, a povestit aceasta. „Ca explicaţie, Elvis a spus că trăsese înspre mine pentru că el voia iaurt, iar eu nu i-am oferit. Avea o nevoie mare de atenţie şi aşa alegea să şi-o exprime...”, a conchis Ginger. Cu toate că şocul era mare şi dezamăgirea în iubitul ei, la fel, Ginger l-a iertat după ce îşi ceruse scuze.

Tot mai agresiv

La scurt timp după acel episod înfricoşător, Elvis a comis-o din nou. S-a enervat atât de tare pe o rolă de hârtie igienică, încât şi-a luat arma din dotare şi-a tras cu ea în baie, Ginger fiind de părere că atunci folosise o mitralieră pentru a se „răcori”.

profimedia 0144971020 jpg jpeg

Iar situaţia n-a făcut decât să se agraveze. Cu numai câteva luni înainte de-a muri, în martie 1977, Elvis a devenit şi mai agresiv cu Ginger. Cei doi amorezi se aflau în vacanţă în Hawaii şi se certau din cine-ştie-ce motiv, când totul a escaladat.

Când ea s-a dus în altă cameră, sătulă de discuţia în contradictoriu, el s-a dus după ea şi i-a tras câteva palme. „<Nimeni nu-mi întoarce mie spatele!>, mi-a spus pe un ton rostit. Dispoziţia proastă în care se afla îl transformase pe Elvis în cineva pe care nu-l mai recunoşteam”, a conchis cea care a stat cu Presley până la finalul zilelor lui.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg