Emma Thompson: „Hepburn nu ştia să joace”

10 august, 2010

Actriţa de-abia aştepta ca Audrey Hepburn să fie înlocuită în remake-ul filmului „My Fair Lady”, deoarece este convinsă că aceasta nu ştia să joace şi nici să cânte. Emma Thompson finalizează în prezent scenariul

Actriţa de-abia aştepta ca Audrey Hepburn să fie înlocuită în remake-ul filmului „My Fair Lady”, deoarece este convinsă că aceasta nu ştia să joace şi nici să cânte.

Emma Thompson finalizează în prezent scenariul pentru varianta modernă a musicalului din 1964, în care Hepburn a jucat rolul florăresei Eliza Doolittle. Englezoaica plănuieşte să-i dea dialogului o tentă feministă, deoarece nu i-a plăcut deloc interpretarea stângace pe care avut-o Audrey pentru acest „rol extraordinar”. „Am fost foarte încântată când mi s-a propus acest proiect. Voi avea o cu totul altă perspectivă. Nu sunt o fană a acestui film. Iar pe Audrey Hepburn o găsesc foarte scorţoasă. Ea, din păcate, nu putea juca şi nici nu era în stare să cânte. Sunt sigură că a fost o femeie minunată – şi probabil că dacă aş fi cunoscut-o, mi-ar fi plăcut maniera ei de a interpreta un rol - , dar nu-mi place şi nu mi-a plăcut niciodată cum juca, asta e!”, a declarat cu îndrăzneală Thompson.