Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au despărţit din cauza unei alte femei

17 octombrie, 2014
eiza 0 jpeg

E drept că zvonurile legate de despărţirea celor doi apar cu o frecvenţă anuală. Aşa că era de aşteptat ca şi anul acesta să se vorbească de o separare a celor care formează un cuplul din 2002. 12 ani de iubire şi nicio intenţie

E drept că zvonurile legate de despărţirea celor doi apar cu o frecvenţă anuală. Aşa că era de aşteptat ca şi anul acesta să se vorbească de o separare a celor care formează un cuplul din 2002. 12 ani de iubire şi nicio intenţie a lui Enrique de a o cere de nevasta pe fosta tenismană rusă.

Ei bine, potrivit presei spaniole, Enrique şi Anna s-au despărţit zilele trecute, la o săptămână după ce şi-au vândut şi locuinţa din Bay Point, Biscayne Bay, Miami, pentru suma de 10 milioane de euro. Ba mai mult, s-a vorbit de un divorţ între cei doi, deşi niciunul n-a confirmat vreodată că s-au căsătorit.

Tot presa din ţara lui Enrique susţine că există un motiv serios pentru ruptura dintre cei doi, pe numele lui Eiza Gonzalez, nici mai mult, nici mai puţin decât fosta iubită a actorului Liam Hemsworth. Actor care, la rândul lui, este fostul iubit al lui Miley Cyrus.

image

Ceva adevăr o fi în aceste speculaţii, mai ales că actriţa a postat pe contul ei de Instagram un fragment dintr-un concert al lui Iglesias, în care se poate vedea că acesta îi cântă câteva versuri din piesa "Bailando", în timp ce Eiza îl filmează cu telefonul.

Loading Increíble concierto @enriqueiglesias la pase fenomenal! Felicidades!!

Loading

Increíble concierto @enriqueiglesias la pase fenomenal! Felicidades!!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg