Este posibil─â o reuniune ÔÇ×SeinfeldÔÇť?

31 ianuarie, 2014
seinfeld cast2 jpeg

Se tot zvone┼čte de la o vreme c─â simpatizatul comediant Jerry Seinfeld preg─âte┼čte o mare surpriz─â fanilor s─â nostalgici, dup─â ce actorul a confirmat c─â pl─ânuie┼čte s─â se reuneasc─â cu ceilal┼úi colegi

Se tot zvone┼čte de la o vreme c─â simpatizatul comediant Jerry Seinfeld preg─âte┼čte o mare surpriz─â fanilor s─â nostalgici, dup─â ce actorul a confirmat c─â pl─ânuie┼čte s─â se reuneasc─â cu ceilal┼úi colegi din serialul Seinfeld pentru un... ÔÇťproiect specialÔÇŁ.

Starul de 59 de ani ├«i ┼úine pe jar pe fani, dup─â ce a fost surprins film├ónd o reclam─â pentru Super Bowl, al─âturi de Jason Alexander (George Constanza ├«n serialul de comedie) ┼či de Larry David ÔÇô partenerul lui Seinfeld ├«n producerea serialului ÔÇô ├«n vestitul TomÔÇÖs Restaurant, cel din film.

image

De┼či actorul de comedie a refuzat s─â explice detaliat despre posibila reuniune, acesta a dat na┼čtere specula┼úiilor c─â reclama care i-a adus ├«mpreun─â pe cei trei nu este, de fapt, o reclam─â, ci un ÔÇ×proiect secretÔÇŁ, la care colegii din serial vor lucra ├«mpreun─â, ÔÇťfoarte, foarte cur├óndÔÇŁ.

Cite┼čte ┼či:

Ce s-a ales de actorii din Seinfeld?

Jerry Seinfeld, atacat de angajaţii săi

FOTO WENN