Eva Longoria: ”mă simt măritată”. Oare s-a căsătorit în secret?

18 februarie, 2016
Eva Longoria Juan Antonio Baston jpeg

Nu ar fi prima vedetă care nu şi-a făcut data nunţii publică, doar motive ar avea destule. Aşa că nu ne-ar mira dacă am afla peste ceva timp că Eva Longoria şi Jose Antonio Baston s-au căsătorit deja.

Eva şi Jose au o relaţie amoroasă de trei ani

Eva Longoria a declarat recent pentru ”Us Weekly” că ea şi logodnicul său îşi spun deja ”soţ” şi ”soţie”, chiar de dinainte să-şi anunţe logodna. ”Cuvântul ”logodnic” mi se pare demodat. Ne simţim ca două persoane căsătorite”, a declara Eva, ceea ce a alimentat zvonurile privind o căsătorie secretă între cei doi.

Aşadar, să se fi căsătorit cei doi între timp? Nu ar fi exclus, din moment ce, oficial, Eva declară că nu se grăbeşte cu nunta, şi că pentru ea căsătoria înseamnă mai mult decât o festivitate cu mulţi invitaţi.

Fotografia cu care şi-a anunţat logodna

Amintim că Jose Antonio Baston a cerut-o în căsătorie pe Eva în timpul unei călătorii în Dubai. Vestea logodnei lor a fost făcută publică chiar de actriţă, prin intermediul contului ei de Instagram.

Eva Longoria a mai fost căsătorită de două ori: cu Tyler Christopher (din 2002 până în 2004) şi cu Tony Parker (din 2007 şi până în 2011).