Eva Longoria şi Jose Antonio Baston vor să adopte? Iată reacţia vedetei

29 iulie, 2016
eva longoria jose baston hepta 2435861 jpg jpeg

De ani de zile se cunoaşte faptul că actriţa iubeşte copiii... dar nu concepuţi de ea! Pe lângă numeroasele organizaţii caritabile dedicate copiilor defavorizaţi, Eva a şi exclus ideea de-a deveni mamă naturală. “Pur şi simplu nu va fi asta în viitorul meu”, declara ea acum doi ani, insistând că, deşi iubeşte copiii, nu vrea să dea naştere unuia.

Se speculează că cei doi vor să adopte în viitor

Asta nu exclude şi adopţia! Ea şi Jose Antonio Baston nu au făcut o prioritate din a avea copii naturali, dar adopţia intră în calculele lor de viitor. “Viaţa Evei e prea ocupată, nu se vede însărcinată acum. Dar e dispusă să treacă prin procesul de adopţie, cu toate obstacolele lui pe drum”, ar fi spus o sursă apropiată, citată de OK! America. “Eva nici nu se gândea la mariaj şi familie până l-a cunoscut pe Pepe (Jose). N-a crezut că viaţa I se poate schimba astfel, dar e gata să meargă pe val”. Întrebată chiar vedeta dacă se gândeşte la copii cu soţul ei, n-a spus nu… “Vom vedea! Acum avem o familie!”.

Frumoasa actriţă, care s-a căsătorit cu Jose Antonio Baston (49) pe 21 mai anul acesta în Mexic – unde locuiesc – nu ia în calcul nici acum ideea de a aduce pe lume copii,  mai ales că e mama vitregă a celor 3 ai soţului ei dintr-o căsnicie anterioară – Natalia (20) şi Mariana şi Jose (12), gemeni, despre care a spus că “sunt un dar minunat” primit în viaţa sa. Dar a admis că se îngrijorează că “rămâne fără timp” pentru a avea un copil pe cale naturală, deşi nu are nevoie de unul.

image

“Nu simt că ne lipseşte ceva doar pentru că nu avem un copil. Suntem împliniţi. Dacă apare ceva pe drumul nostru, ar fi cireaşa de pe tort”, a comentat Eva (41), acum câteva luni. Să fie vorba de un copil adoptat? Momentan, purtătorul de cuvânt al celor doi a anunţat presa că, momentan, cuplul nu se gândeşte la asta… dar vom vedea! În fond, a jurat că nu va posta fotografii din luna de miere şi iată, nu s-a ţinut de cuvânt!

FOTO HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg