Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni a doua oară părinţi

15 aprilie, 2016
eva mendes ryan gosling hepta 927325 jpeg

Asta da surpriză! În timp ce unii chiar se-ntrebau dacă mai formează un cuplu sau nu, cei doi actori ”dau” vestea cea mare! În fine, evident, cei doi n-au confirmat încă vestea, însă cele mai recente fotografii surprinse cu doi susţin această idee.

Surprinsă încercând să-şi ascundă burta

Eva Mendes (42) şi iubitul ei, Ryan Gosling (35), au fost surprinşi de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, ieri. În imaginile respective, publicate de DailyMail, se vede clar cum actriţa de 42 de ani încearcă cu disperare să-şi acopere burta cu geantă. Înţelegem comportamentul, în fond, nici la prima sarcină Eva Mendes n-a dezvăluit nimic.

Revenind la imagini, Eva poartă cu această ocazie o rochie lungă, amplă, înflorată, care într-adevăr i-ar permite să ascundă chiar şi o sarcină destul de avansată. Cât despre Ryan, ei bine, actorul îţi aştepta iubita într-o maşină, demarând ulterior în trombă pentru a scăpa de paparazzi insistenţi.

Au încercat să scape de paparazzi nevăzuţi

Vestea că Eva ar fi însărcinată a doua oară a fost confirmată şi de apropiaţii actriţei, care spun că cei doi sunt în culmea fericirii că vor deveni părinţi a doua oară.

Sunt împreună din 2011

Amintim că Eva şi Ryan au o relaţie din 2011, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”The Place Beyond The Pines”. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 19 luni, pe nume Esmeralda.

foto: captură DailyMailRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg