Eva Mendez, “însărcinată cu copilul lui Ryan Gosling”

10 iulie, 2014

Iată, deci, motivul care se speculează pentru absenţa cuplului în spaţiul public! Cel puţin, conform mărturisirilor recente citate de tabloide: iubita de 40 de ani a frumosului actor ar fi rămas gravidă cu primul lor copil, ba chiar e în luna a şaptea!

Iată, deci, motivul care se speculează pentru absenţa cuplului în spaţiul public! Cel puţin, conform mărturisirilor recente citate de tabloide: iubita de 40 de ani a frumosului actor ar fi rămas gravidă cu primul lor copil, ba chiar e în luna a şaptea!

“E pregătită să fie mamă de ceva timp”, spune o sursă citată de OK! America, iar vestea că Ryan Gosling (33) va fi tătic a fost confirmată şi de surse citate de People, Us Weekly şi Access Hollywood, cu completarea că actriţa, care are o relaţie de trei ani cu blondul, mai are doar două luni până naşte. Totuşi, niciun purtător de cuvânt al cuplului nu a făcut vreo declaraţie publică.

Ar fi primul copil pe care Eva şi Ryan – care au jucat deja rolul de părinţi în filmul “Place Beyond The Pines”, l-ar avea. Şi poate de aceea nu i-am mai văzut împreună oficial, din octombrie anul trecut, dând naştere zvonului că s-ar fi despărţit în mod discret. Doar fotografiile de paparazzi i-au surprins împreună în februarie, lucru care a mai potolit speculaţiile despărţirii cuplului.

Eva a negat, în februarie, ideea că este însărcinată, în urma unui incident la aeroportul din Los Angeles. “E ridicol, totul aînceput din cauză că nu am vrut să trec prin scannerele de la aeroport. Ştiţi scannerele alea cu raze X, care sunt cam înfricoşătoare? Practic, te văd gol, nu? Şi nu doar atât, e şi problema radiaţiilor, aşa că am preferat să nu”, a explicat frumoasa actriţă din “Hitch”, în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Eva Mendez şi Ryan Gosling au o relaţie din 2011 şi recent, au lucrat împreună pentru filmul lui de debut, ca regizor: “How to Catch a Monster”.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg