Ex-ul lui Taylor Swift este actualul iubit al lui Jennifer Lopez?

15 septembrie, 2016
JLO "All I Have" After Show Birthday Toast jpeg

Imaginile cu JLo şi Calvin Harris dansând lasciv au făcut înconjurul internetului şi deliciul tabloidelor americane, care au analizat pe toate părţile relaţia lor suspect de apropiată.

image

Ştiu ce o să spuneţi: ea e cântăreaţă, iar el este producător muzical şi, drept urmare, e normal să se învârtă în aceleaşi cercuri. Corect! Însă, la fel de bine, nu este exclus nici ca pe Jennifer Lopez şi pe Calvin Harris să îi lege ceva mai mult decât muzica. Jurnaliştii americani, care şi-au propus să investigheze puţin situaţia, au ajuns la concluzia că în curând ne putem trezi cu confimarea relaţiei lor. Da, da. Păi, gândiţi-vă puţin: el e cu inima încă zdruncinată de toată situaţia jenantă de anul acesta cu Taylor Swift, care l-a lăsat baltă pentru Tom Hiddleston, şi e-n căutarea unei femei-trofeu cu care să-i facă în ciudă fostei iubite. Şi ce captură mai însemnată decât suprema bombă sexy – JLo?! Iar Jen este single (cel puţin săptămâna asta, când nu-l observăm prin preajmă pe tomboy-ul Casper Smart) şi pregătită de distracţie cu un exemplar de mascul tânăr, cum altfel?!

image

“National Enquirer” pune rămăşag că producătorul de 32 de ani şi cântăreaţa de 47 sunt împreună şi se întâlnesc pe ascuns. “Calvin şi Jennifer sunt foarte atenţi să nu fie văzuţi împreună în public. Relaţia lor este la început şi, cel puţin pentru moment, cei doi îşi doresc să rămână discreţi în ceea ce îi priveşte”, declară o sursă pentru tabloidul de peste Ocean. Nu suntem convinşi că nu vor să fie văzuţi împreună – doar Calvin şi-a umplut Snapchat-ul cu ipostaze cu ei doi dansând împreună - , însă e posibil să mintă cu privire la motivul pentru care petrec atât de mult timp unul în compania celuilalt. Ei spun că pregătesc un proiect muzical împreună, noi spunem că e posibil să fie cazaţi amândoi la acelaşi hotel în Las Vegas din motive… personale.   

Foto - HeptaRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg