Există un blestem în familia lui Céline Dion? Cântăreaţa şi-a pierdut soţul, fratele, tatăl şi cumnatul din cauza aceleiaşi boli crunte

18 iunie, 2019

Întregul mapamond cunoaşte suferinţa vedetei care şi-a pierdut soţul după o luptă cumplită cu cancerul. Însă nu multă lume ştie că Celine a avut mai multe tragedii de îndurat în viaţa ei. Simple coincidenţe sau putem vorbi despre un blestem în familie?

Soţul

gettyimages 51329022 jpg jpeg

René Angélil, soţul vedetei, a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999. Cum a aflat teribila veste despre sănătatea soţului ei, cântăreaţa care era (şi) atunci în culmea carierei sale a făcut o pauză profesională pentru a fi alături de bărbatul vieţii ei. După nu mai puţin de 38 de şedinţe de chimioterapie şi radiaţii, Angelil a scăpat de cancer în 2000.

gettyimages 506361936 jpg jpeg

Din păcate, boala a revenit. În 2013, a fost operat pentru a-şi extirpa o tumoră din gât, după care cancerul a fost din nou în remisie. În august 2014, veştile crunte s-au întors şi Céline şi-a amânat turneul şi concertele din Las Vegas pentru a se afla non stop la căpătâiul soţului ei. Degeaba. În ciuda eforturilor ei de a împiedica boala să se metastazeze, René Angélil a pierdut lupta cu cancerul pe 14 ianuarie 2016.

Fratele

Daniel Dion, fratele vedetei, şi-a pierdut viaţa la numai două zile după ce cumnatul lui, adică soţul lui Celine, decedase. Daniel făcuse complicaţii din cauza cancerului întins la creier, gât şi limbă, iar organismul lui n-a mai rezistat. Avea 59 de ani.

gettyimages 1124227468 jpg jpeg

Céline a fost prezentă la priveghiul fratelui ei, dar n-a mai fost şi la înmormântarea care a avut loc două zile mai târziu din simplul motiv că ea şi cei trei fii ai ei n-au mai rezistat la încă două zile de doliu public.  

9 gettyimages 686514276 jpg jpeg

Cumnatul

gettyimages 1098023468 jpg jpeg

După numai opt luni de când soţul şi fratele vedetei au fost răpuşi de cancer, cumnatul lui Dion a murit din cauza aceleaşi boli. Organismul lui Guy Poirier, soţul uneia dintre surorile ei, a cedat după ce cancerul se întinsese la plămâni, creier şi oase. Poirier a decedat în august 2016.

Nepoata

Pierderea cumnatului a avut loc după ce acesta îşi pierduse şi el, la rândul lui, copilul. Karine, fiica lui Guy şi a lui Liette, adică nepoata lui Céline, şi-a pierdut viaţa după o luptă cruntă cu fibroza chistică. Cântăreaţa a vorbit, la un moment dat, despre trecerea în nefiinţă a nepoatei ei.

gettyimages 544856372 jpg jpeg

“O ţineam în braţe şi am început să-i cânt încet în ureche, când brusc şi-a închis ochii… M-am uitat la mama, care-i masa picioarele, pentru că circulaţia sângelui nu mai funcţiona, şi am văzut că a dat din cap: <Gata, se întâmplă> O singură lacrimă s-a mai scurs din ochii Karinei, după care a plecat.”

Tatăl

gettyimages 647296572 jpg jpeg

O altă pierdere mare pentru vedetă a fost tatăl ei, care s-a părpădit în casa lui, la finele anului 2003.  Adhemar Dion, în vârstă de 80 de ani, a încheiat socotelile cu viaţa după o luptă îndelungată cu cancerul. Dion a declarat că a intuit că tatăl ei se va duce, susţinând că premoniţia cu pricina trebuie să fi fost felul lui de a-şi lua “Adio!” de la vedetă. “Chiar dacă mă aşteptam la aşa ceva, tot nu pot spune că eram pregătită să-l pierd…”  

gettyimages 533625304 jpg jpeg
gettyimages 1147411357 jpg jpeg

Tragediile s-au ţinut lanţ în familia Dion şi fiecare pierdere din viaţa vedetei şi-a lăsat amprenta asupra ei, asta e limpede. Motivul pentru care Celine a fost nevoită să cunoască atâta suferinţă nici măcar nu mai contează. Dacă există sau nu un blestem în familia divei este greu - dacă nu chiar imposibil - de dovedit. Cert e că dispariţia celor dragi din familia cântăreţei s-a întâmplat, câteodată tragediile petrecându-se la distanţă insuportabil de mică una de alta, însă Celine a găsit, de fiecare dată, puterea să meargă mai departe.

gettyimages 686514038 jpg jpeg

Foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}