Exorcizări, vrăjitorie şi credinţa în Lucifer. Ce staruri au practicat magia neagră şi cine şi-ar fi vândut sufletul pentru succes?

8 august, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Cu cât mai mare un star, cu atât mai multe lucruri se spun despre el. Adevărate sau inventate. Doar că există, pe lumea asta, şi vedete care au dat apă la moară teoriilor de tot felul. Obsedate de... lumea cealaltă, anumite celebrităţi au studiat şi au ajuns chiar să practice ritualurile mistice.

David Bowie

Unul dintre cei mai mari rockeri ai tuturor timpurilor, Bowie experimenta cu sunetul şi stilul lui vestimentar încă din tinereţe, însă nu erau singurele domenii pentru care muzicianul făcuse o obsesie. În 1976, când înregistra albumul Station To Station, David era tot mai consumat de cocaină, alcool, paranoia şi... magie. De fapt, starul devenise obsedat să folosească magia pentru a obţine succesul, dar şi ca să se protejeze de forţele demonilor. Cum se manifesta, mai exact, această obsesie a lui Bowie?

david jpg jpeg

În primul rând, desena pentagrame peste tot, apoi nu urca niciodată mai sus de etajul trei la nicio clădire şi, cel mai important, participa la ritualuri ciudate şi credea, cu toată fiinţa, că vrăjitoarele încercau să-i fure sperma pentru a da naştere copilului-demon. Ca să scape de asemenea blesteme, David a chemat, la un moment dat, acasă la el o vrăjitoare bună, care să-i exorcizeze casa în care trăia şi să-l elibereze de teroarea în care trăia.

david bun jpg jpeg

Elvis Presley

elvis iar jpg jpeg

Cu toate că era cunoscut ca un creştin devotat, Regele Rock 'n' Roll era peste măsură de interesat de misticism. De fapt, avea nu mai puţin de 250 de cărţi la Graceland care aveau ca subiect ocultele şi tot felul de practici religioase. Elvis era atât de fascinat de ocultism, încât ajunsese să-şi ia câte o carte de acest fel cu el pe scenă şi să citească publicului din ea, la concerte. Printre preferatele lui erau cărţile scrise de Madame Blavatsky, care credea că Lucifer era singurul zeu existent, singurul nostru „Dumnezeu”.

Björk

ea jpg jpeg

Nu neapărat că a practicat ea magia neagră, însă artista a fost crescută în spiritul ocultismului. În timp ce discuta despre astrologie şi magia neagră, într-un interviu din 1995, Björk a povestit următoarele: „Mama mea făcea aşa ceva. Cred că m-a dus şi pe mine la toate creaturile oculte din Islanda, de când n-aveam încă un an până pe la 18 ani, când am devenit o rebelă anti-hippie. Mi s-a prezis viitorul şi toate cele. Şi am crezut tot ceea ce mi s-a spus. Pluto se află într-un loc important şi asta e tot ceea ce-mi trebuie. Trebuie să recreez întregul Univers în fiecare zi, când mă trezesc. Iar seara îl omor complet. Asta e, n-am încotro.”

Adevărul e că nu ne miră că artista a fost crescută de o vrăjitoare, având în vedere versurile ei păgâne şi stilul muzical şi vestimentar abordat de-a lungul carierei sale.

John Lennon

lennon jpg jpeg

Legătura fostului membru al trupei The Beatles cu cele oculte nu miră pe nimeni, să fim serioşi. Cărţi întregi s-au scris despre acest subiect ofertant, iar anumite persoane chiar s-au chinuit să dovedească un lucru deloc uşor de acceptat – că Lennon şi-a vândut sufletul Diavolului, pentru a primi, în schimb, notorietate şi avere. Scriitorul Joseph Niezgoda chiar susţine că poate dezvălui exact data în care muzicianul şi-a vândut sufletul – în noaptea de 27 decembrie 1960. Brrrr!...

Ce dovadă ar putea exista că John Lennon chiar şi-a vândut sufletul Necuratului? Faptul că celebrul ocultist Aleister Crowley apare pe coperta albumului Sergeant Pepper.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg