Familia Jackson blochează lansarea noului album al lui Michael

31 octombrie, 2010

Familia Jackson vrea să oprească lansarea noului album cu piesele originale ale lui Michael Jackson, susţinând că unele cântece de pe acest CD sunt interpretate de un impostor.

Familia Jackson vrea să oprească lansarea noului album cu piesele originale ale lui Michael Jackson, susţinând că unele cântece de pe acest CD sunt interpretate de un impostor.

Noul album ar putea fi lansat pe piaţă în perioada Crăciunului. Însă rudele starului american susţin că anumite piese de pe acest material discografic nu au fost interpretate de Michael Jackson. Obiecţiile lor ar putea cauza o întârziere a lansării albumului - primul material ce conţine piese originale ale megastarului, care urmează să apară pe piaţă după moartea cântăreţului, în iunie 2009.

Aceste afirmaţii ar putea aduce prejudicii importante contractului în valoare de 200 de milioane de dolari semnat de Sony Music şi de fondul care administrează averea cântăreţului.

Potrivit unor surse, membrii familiei Jackson şi-au exprimat nemulţumirea faţă de cinci piese, înregistrate de câţiva prieteni ai cântăreţului, în 2007. Clanul Jackson susţine că pe aceste piese nu apare vocea lui Michael Jackson. Compania Sony a apelat deja la serviciile unui expert în înregistrări muzicale, pentru a determina dacă vocea de pe aceste piese aparţine cu adevărat lui Michael Jackson.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg