Femei celebre care s-au iubit cu fotbalişti

8 decembrie, 2015
Femei celebre care s au iubit cu fotbalişti jpeg

Se pare că şi vedetele sunt fermecate de maeştrii balonului rotund. Iată câteva dintre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti:

Shakira este una dintre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti. În acest moment, vedeta este căsătorită cu un fotbalist spaniol renumit: Gérard Pique.

Cântăreaţa columbiană l-a cunoscut pe fotbalist în 2010, cu ocazia filmărilor pentru videoclipul melodiei “Waka Waka”, imnul oficial al Campionatului Mondial. Pe atunci, artista punea la îndoială existenţa lui Dumnezeu.

Shakira, una dintre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti

"Dacă poţi dovedi cumva existenţa lui Dumnezeu, o poţi face numai prin iubire. Eu chiar mi-am pierdut credinţa pentru o vreme. Devenisem agnostică. Şi a fost foarte dificil pentru că fusesem dintotdeauna credincioasă şi, apoi, pentru câţiva ani – poate pentru că nu simţisem dragostea aşa cum ar fi trebuit ea să fie – am început să cred că nu există Dumnezeu. Apoi... dintr-o dată l-am întâlnit pe Gérard şi a ieşit soarele.", a povestit vedeta columbiană.

Shakira

Shakira a divulgat şi secretul relaţiei lor: „El are propria lui lume, ceea ce este un lucru sănătos pentru relaţia noastră. Mai mult, ştiu că el este singura persoană care este cu mine nu din diverse motive, ci pentru că mă iubeşte cu adevărat.”

Coincidenţa face ca Shakira şi Pique să fie născuţi în aceeaşi zi! Cântăreaţa s-a născut pe 2 februarie 1977, iar fotbalistul - pe 2 februarie 1987.

Printre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti se numără şi Alexandra Dinu

Şi Alexandra Dinu se numără printre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti. Ea a trăit, timp de trei ani, o poveste de dragoste cu unul dintre cei mai în vogă fotbalişti din România (la acea vreme): Adrian Mutu. La începutul anilor 2000 cei doi s-au şi căsătorit. Au împreună un băiat, Mario. Deşi totul părea să meargă excelent în viaţa lor, în 2003, Adrian şi Alexandra s-au despărţit. În momentul în care Adrian Mutu a cunoscut-o pe Alexandra aceasta era prezentatoarea emisiunii Promotor de la PRO TV. Naşul celor doi a fost Gică Hagi.

Alexandra Dinu

De asemenea, Şi Anda Adam se numără printre femeile care s-au iubit cu fotbalişti.

Cătălin Ţîră (avea pe atunci doar 19 ani)a făcut cunoştinţă cu Anda prin intermediul unor prieteni comuni. Însă, această relaţie a durat doar câteva luni.

Printre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti se regăseşte şi Ilinca Vandici.

În prezent, vedeta se iubeşte cu  Cătălin Ţîră un fotbalist de la FC Braşov. Cătălin Ţîră este fostul iubit al Andei Adam, dar şi fostul jucător al olandezilor de la ADO Deen Haag. Pe Ilinca Vandici şi pe Cătălin Ţîră îi despart opt ani, el având doar 21. Cei doi sunt împreună din luna iulie.

Ilinca Vandici a trăit, în trecut, o poveste de dragoste şi cu fotbalistul Ciprian Marica. Însă, cei doi s-au despărţit anul trecut, în luna martie.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg