Femei celebre care s-au iubit cu fotbalişti

8 decembrie, 2015
Femei celebre care s au iubit cu fotbalişti jpeg

Se pare că şi vedetele sunt fermecate de maeştrii balonului rotund. Iată câteva dintre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti:

Shakira este una dintre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti. În acest moment, vedeta este căsătorită cu un fotbalist spaniol renumit: Gérard Pique.

Cântăreaţa columbiană l-a cunoscut pe fotbalist în 2010, cu ocazia filmărilor pentru videoclipul melodiei “Waka Waka”, imnul oficial al Campionatului Mondial. Pe atunci, artista punea la îndoială existenţa lui Dumnezeu.

Shakira, una dintre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti

"Dacă poţi dovedi cumva existenţa lui Dumnezeu, o poţi face numai prin iubire. Eu chiar mi-am pierdut credinţa pentru o vreme. Devenisem agnostică. Şi a fost foarte dificil pentru că fusesem dintotdeauna credincioasă şi, apoi, pentru câţiva ani – poate pentru că nu simţisem dragostea aşa cum ar fi trebuit ea să fie – am început să cred că nu există Dumnezeu. Apoi... dintr-o dată l-am întâlnit pe Gérard şi a ieşit soarele.", a povestit vedeta columbiană.

Shakira

Shakira a divulgat şi secretul relaţiei lor: „El are propria lui lume, ceea ce este un lucru sănătos pentru relaţia noastră. Mai mult, ştiu că el este singura persoană care este cu mine nu din diverse motive, ci pentru că mă iubeşte cu adevărat.”

Coincidenţa face ca Shakira şi Pique să fie născuţi în aceeaşi zi! Cântăreaţa s-a născut pe 2 februarie 1977, iar fotbalistul - pe 2 februarie 1987.

Printre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti se numără şi Alexandra Dinu

Şi Alexandra Dinu se numără printre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti. Ea a trăit, timp de trei ani, o poveste de dragoste cu unul dintre cei mai în vogă fotbalişti din România (la acea vreme): Adrian Mutu. La începutul anilor 2000 cei doi s-au şi căsătorit. Au împreună un băiat, Mario. Deşi totul părea să meargă excelent în viaţa lor, în 2003, Adrian şi Alexandra s-au despărţit. În momentul în care Adrian Mutu a cunoscut-o pe Alexandra aceasta era prezentatoarea emisiunii Promotor de la PRO TV. Naşul celor doi a fost Gică Hagi.

Alexandra Dinu

De asemenea, Şi Anda Adam se numără printre femeile care s-au iubit cu fotbalişti.

Cătălin Ţîră (avea pe atunci doar 19 ani)a făcut cunoştinţă cu Anda prin intermediul unor prieteni comuni. Însă, această relaţie a durat doar câteva luni.

Printre femeile celebre care s-au iubit cu fotbalişti se regăseşte şi Ilinca Vandici.

În prezent, vedeta se iubeşte cu  Cătălin Ţîră un fotbalist de la FC Braşov. Cătălin Ţîră este fostul iubit al Andei Adam, dar şi fostul jucător al olandezilor de la ADO Deen Haag. Pe Ilinca Vandici şi pe Cătălin Ţîră îi despart opt ani, el având doar 21. Cei doi sunt împreună din luna iulie.

Ilinca Vandici a trăit, în trecut, o poveste de dragoste şi cu fotbalistul Ciprian Marica. Însă, cei doi s-au despărţit anul trecut, în luna martie.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg