Femeile din viaţa lui Donald Trump

30 martie, 2016
femeile din viata lui donald trump jpeg

Donald Trump, candidează la preşedenţia Americii în 2016

Donald Trump, unul dintre candidaţii la preşedenţia Americii, este om de afaceri, politician şi personalitate tv. Despre el, ca bărbat, se ştie că este unul dintre cei mai pe faţă misogini, cel puţin aşa zic gurile rele. De altfel, de multe ori s-a dat în vilaeg cu repricile sale răutăcioase la adresa mai multor personalităţi feminine ale Americii.

Femeile din viaţa lui Donald Trump - cele trei mariaje ale magnatului

Cu toate acestea, candidatul se poate lăuda cu o viaţă personală onorabilă. A avut două căsnicii, înainte de relaţia cu Melania Knauss, ultima se pare că este cea cu noroc.  În 1977, Trump s-a însurat cu modelul de origine cehă, Ivana Zelnickova, cu care are trei copii, Donald Jr. (născut la 31 decembrie 1977), Eric (născut la 6 ianuarie 1984) şi Ivanka (născută la 30 octombrie 1981). Încă de la începutul anilor 1990, zvonurile că Trump are o relaţie cu actriţa Marla Maples a umplut ziarele vremii, iar în 1991 cei doi au divorţat.

Ivana Zelnickova, cea de-a doua soţie a lui Donald

Maples a născut-o pe fiica lui Trump pe 13 octombrie 1993, iar în decembrie s-au căsătorit. Căsnicia nu a fost una prea lungă, căci în 1997 s-au despărţit, iar divorţul s-a finalizat în 1999.

Apoi, în 1998, Trump a început o relaţie cu modelul de origine slovenă, Melania Knauss. Cei doi s-au căsătorit în 2005 şi sunt împreună de atunci. În 2006, Knauss a dat naştere fiului lor, Barron.

Femeile din viaţa lui Donald Trump - lui Trump i-a plăcut viaţa, a avut multe alte relaţii amoroase

Trump a declarat despre viaţa lui personală că este fericit că nu a contractat SIDA sau alte boli cu transmitere sexuală, de-a lungul anilor. În cartea sa, The Art of the Comeback precizează că în dragoste a fost ca un adevărat soldat şi că viaţa sa intimă a fost o experienţă similară cu războiul din Vietnam. Omul de afaceri şi politicianul a recunoscut că a avut relaţii amoroase cu modele ca Carla Bruni şi Kara Young la mijlocul anilor 1990. De altfel, se pare că Trump a râvnit mult inclusiv după Lady Diana.

Prima soţie a lui Donald Trump, Ivana, l-a cunoscut pe fiul magnatului Fred Trump, la New York. În 1977 se căsătoresc şi devin cuplul cel mai popular şi influent al anilor 1980. Ivana s-a implicat în toate proiectele familiei Trump, fiin susţinută şi îndrumată de soţul ei. După ce a auzit şi s-a convins că soţul ei s-a îndrăgostit de regina frumuseţii, Maples, aceasta a intentat divorţ, cerând mai mulţi bani decât se prevedea în contractul prenupţial.

Cea de-a doua soţia a lui Trump este o personalitate tv, cunoscută mai alespentru faptul că a fost căsătorită cu magnatul. Maples este implicată activ în proiecte de strângere de fonduri pentru organizaţii non-profit, în special pentru cele care se ocupă de copiii din Israel şi Palestina.

Cea de-a treia soţie a lui Trump, Melania, este designer de ceasuri şi bijuterii, dar şi model. Knauss a fost una dintre cele mai cunoscute modele, a lucrat cu fotografi foarte cunoscuţi şi a apărut în reviste de mare anvergură, precum Vogue, In Style, New York Magazine.

Femeile din viaţa lui Donald Trump - Melania, cea de-a treia soţie, despre posibilitatea de a deveni prima doamnă a Americii

Melania Knauss-Trump, posibila viitoare primă doamnă a Americii

Despre ultima sa relaţie, Donald a declarat: "Nu am avut niciodată o ceartă, aşa că să uităm de cuvântul ceartă...Suntem pur şi simplu compatibili. Ne înţelegem". În 2015, Melania a fost întrebată ce va face dacă va deveni prima doamnă a Americii. Aceasta a declarat: "Îl voi susţine pentru că ştiu ce poate face pentru poporul american. Iubeşte poporul american şi vrea să-i ajute". De asemenea, Melania a declarat că dacă ar ajunge prima doamnă, ar fi foarte conservatoare, cum au fost Betty Ford şi Jackie Kennedy.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg