Femeile din viaţa lui Gabriel Cotabiţă

22 ianuarie, 2016
Femeile din viaţa lui Cotabiţă jpeg

Gabriel Cotabiţă a trăit aproape 20 de ani alături de o femeie, dar s-au despărţit atunci când şi-au dat seama că nu au prea multe în comun, iar acum vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără de doar 30 de ani. Iată câteva dintre femeile din viaţa lui Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă

Artistul, în vârstă de 60 de ani, a fost căsătorit cu Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană, timp de 19 ani. Cotabiţă are cu această femeie trei fete: Eliza, Aela şi Milena.

Femeile din viaţa lui Gabriel Cotabiţă: Ioana Nagy, o profesoară de limba italiană alături de care a petrecut 19 ani

Cei doi s-au cunoscut la Craiova şi au petrecut împreună 19 ani intenşi, dar şi-au dat seama apoi că dincolo de sentimente între ei sunt diferenţe de gândire majoră peste care nu pot trece. ”La două-trei luni după ce ne-am cunoscut ne-am şi logodit, apoi am tras de ea vreo trei ani s-o conving să facem şi pasul următor şi, după aceea, ne-am căsătorit; de când ne-am cunoscut şi până ne-am despărţit au trecut 19 ani”, a povestit Gabriel Cotabiţă, acum ceva vreme, pe scurt, despre relaţia dintre el şi Ioana. După despărţirea de aceasta, vedeta nu a mai vrut să audă apoi de căsătorie şi credea că nu o să mai facă acest pas niciodată, însă nu ştia că o să o întâlnească pe Alina.

Actuala iubită are jumătate din vârsta artistului – femeile din viaţa lui Gabriel Cotabiţă

Cotabiţă şi Ioana au trei fete, Eliza, Aela şi Milena, toate trei cu diverse aptitudini artistice, dar care au ales cariere care nu au nici o legătură cu muzica. Cântăreţul a devenit bunic la începutul lunii februarie. Fiica lui cea mare, Aela, în vârstă de 33 de ani, a adus pe lume un băieţel frumos şi sănătos.

Gabriel Cotabiţă

Acum, una dintre cele mai importante dintre femeile din viaţa lui Gabriel Cotabiţă este chiar actuala iubită. Vedeta are alături o tânără frumoasă şi deşteaptă. Artistul a mărturisit, recent, într-un interviu, că a cerut-o de soţie pe iubita sa chiar după ce a ieşit din comă: "A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine... Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!", a explicat solistul. Alina are 30 de ani, iar cei doi sunt împreună de doi ani.

Cea mai importantă dintre femeile din viaţa lui Gabriel Cotabiţă este chiar mama acestuia. Când artistul de zbătea între viaţă şi moarte, pentru femeia de 80 de ani nu a mai contat nimic. În doar câteva ore a ajuns în Capitală. Venise să-şi vegheze fiul şi nu a putut fi urnită cu niciun chip de la patul băiatului său. Şi Cotabiţă îşi iubeşte nespus mama. Când a fost întrebat de ce nu şi-a găsit jumătatea, acesta a spus: “Cred că am căutat să găsesc o femeie care să ţină locul mamei mele, cea mai importantă fiinţă din viaţa mea, dar nu am găsit-o”.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg