Femeile din viaţa lui Mihai Bendeac

23 septembrie, 2015
Femeile din viata lui Mihai Bendeac jpeg
image

Mihai Bendeac este actor şi artist român, născut la 16 februarie 1983 în Bucureşti. Pasionat de filme, acesta s-a hotărât să devină actor după ce a citit o carte despre Toma Caragiu. După absolvirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Bendeac a apărut în câteva roluri importante pe scenă, dar a avut şi câteva roluri pe marile ecrane.

Bendeac se deosebeşte de ceilalţi artişti prin spiritul viu şi efervescent, prin faptul că nu vrea să se conformeze mediocrităţii televiziunii, după cum a susţinut de nenumărate ori. Dorinţa de schimbare şi afirmare sunt cele care ard neîncetat în acest tânăr artist. Toată viaţa sa a urmărit un anumit plan, de care s-a ţinut obsesiv. Crede cu tărie că acesta este cheia succesului.

Se declară depresiv, nu neapărat genul de om extrem de inteligent, cu o viaţă personală sentimentală la pământ din cauza tabieturilor, fobiilor şi multor altor probleme imaginate. Singurul lui scop în viaţă este o viaţă profesională de succes, în care oamenii să aprecieze ceea ce poate face la un spectacol, ci nu să fie apreciat pentru viaţa pe care o duce. Ca orice artist care se respectă, are nevoie de 2 ieşiri pe săptămână, în care să se destrăbăleze şi să uite de el.

Femeile din viaţa lui Mihai Bendeac – un burlac cu multe relaţii la activ

În ceea ce priveşte subiectul legat de femeile din viaţa lui Mihai Bendeac, acesta a recunoscut că a fost îndrăgostit cândva de o starletă porno, pe care a apreciat-o enorm pentru spiritul de sacrificiu şi afecţiunea de care a dat dovadă. Lui Mihai îi plac femeile independente, alături de care să nu te plictiseşti, care să nu se plafoneze şi să fie suficient de inteligente pentru a ţine o relaţie.

Cu toate acestea, Bendeac crede că partea sa artistică ţine foarte mult de faptul de a fi burlac. A pompa sentimente într-o relaţie consumă mult, iar actorul ştie că este extraordinar faptul că femeile sunt fascinate de persoana lui. Dar când intră în relaţie, fascinaţia piere treptat, iar odată cu ea piere şi interesul lui pentru acea femeie. Ştie foarte bine că a făcut anumite persoane să sufere, dar crede că nu poate avea o căsnicie şi nici copii, el însuşi necesită îngrijire.

Femeile din viaţa lui Mihai Bendeac – femei frumoase şi talentate trag la simpaticul artist

image

Totuşi, simpaticul actor a avut de-a lungul carierei sale relaţii cu femei cunoscute, precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia. Mirela Zeta i-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultăţii. Actorul a declarat de mai multe ori că a avut parte de femei inteligente, frumoase şi pline de viaţă. Iar de la Mirela a mărturisit că a învăţat multe lucruri.

Legat de ceea ce s-a zvonit despre legătura cu Loredana Marin, soţia lui Bodo de la Proconsul, se pare că actorul habar nu avea de relaţia pe care o avea Loredana la acel moment. Nu a vrut niciodată să impună limite şi nici nu a simţit nevoia să îşi împartă viaţa cu cineva vreodată, deşi a fost logodit de 4 ori.

Deşi cu mare succes la femei frumoase, artistul nu se vede locuind mai mult de 5 zile alături de o femeie. Are nevoie de libertate şi de momentele de intimitate când creează şi se manifestă aşa cum îi place. Nu simte nevoia să împartă aceste clipe cu nimeni şi nici nu poate fără ele. Mai mult, singura oară când s-a gândit la însurătoare a fost în facultate şi a durat doar 20 de minute.

O relaţie incendiară şi plină de umor a fost cea cu Sore, care nu a durat decât câteva luni. Sore era parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era admirat la Mondenii, emisiunea de la Prima TV. Zvonurile spun că despărţirea a avut loc după ce au apărut public poze deochiate cu însuşi Bendeac în prim plan.

Femeile din viaţa lui Mihai Bendeac – relaţii tumultoase şi despărţiri amiabile

image

În 2011 Bendeac s-a bucurat de o altă relaţie cu năbădăi, alături de Andreea Popescu, de această dată. Faptul că presa a tot insistat pe această relaţie, i-ar fi făcut pe cei doi să se despartă.

Apoi, a urmat o poveste de dragoste frumoasă cu Celia, care a recunoscut că îşi dorea un bărbat care să-i fie alături mereu. Iar Bendeac nu este acel gen de bărbat, aşa că au ales să se despartă amiabil şi foarte prieteneşte.

image

Roxana Vancea este următoare cucerire a actorului. Relaţia lor tumultoasă şi incertă este, probabil, genul de relaţie la care visează orice tânăr artist care vrea doar libertate. Deşi au apărut nenumărate poze cu cei doi pe Facebook, Roxana a declarat public că nu are nicio relaţie, ci doar foarte mulţi prieteni. Cu toate acestea, ea şi-a tatuat numele lui Mihai pe mână, în timp ce năstruşnicul actor şi-a tatuat pe degetul inelar stâng „Never”.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg