Femeile din viaţa lui Tudor Chirilă

17 septembrie, 2015
femeile din viata lui tudor chirila jpeg

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din României, unul foarte talentat, fiind actor, muzician şi compozitor în acelaşi timp. Formatorul fostei formaţii Vama Veche, extrem de îndrăgită de tinerii români, a reformat trupa sub numele de Vama şi a continuat să încânte publicul cu melodii la fel de originale.

image

Pe lângă viaţa de artist, Tudor Chirilă duce şi o viaţă activă din punct de vedere social, fiind implicat de ani buni în activităţi şi acţiuni caritabile sau de informare. În 2005 a iniţiat campania Live pentru viaţă, prin care a adunat donaţii pentru sinistraţi, a susţinut cât a putut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, Nu mă ignora şi a derulat proiecte cu impact social şi cultural în liceele bucureştene, precum proiectul Chirilă în licee.

Artistul este câştigător de multe premii în domeniul teatrului şi a colaborat de-a lungul carierei sale cu artişti foarte cunoscuţi şi talentaţi, precum Alexandru Darie, Iarina Demian, Horaţiu Mălăele sau Gelu Colceag. Începând cu 2014 este unul dintre antrenorii de la Vocea României, coleg alături de Marius Moga, Loredana Groza şi Smiley. La finele aceluiaşi an a devenit tătic, iar de atunci viaţa i s-a schimbat cu totul. Despre viaţa sa personală artistului nu îi place să desfete publicul cu detalii prea multe, mai ales după relaţia cu Andreea Raicu. Bărbat frumos şi foarte talentat, nu a dus niciodată lipsă de femei care să îi dea târcoale. Chiar dacă probabil a avut parte de multe aventuri în viaţă, nu au fost multe femeile care au reuşit să îl liniştească pe actor. Iată, deci, care sunt femeile din viaţa lui Tudor Chirilă.

Femeile din viaţa lui Tudor Chirilă – prima dragoste de facultate, Dorina Chiriac

Prima relaţie serioasă a lui Tudor a fost cu Dorina Chiriac încă din timpul facultăţii, cei doi împărtăşind şapte ani frumoşi împreună. Apoi, poate una dintre cele mai frumoase relaţii din showbizul românesc a fost, cu siguranţă, relaţia lui Tudor Chirilă cu Andreea Raicu. Deşi se ştiau de mai mult timp, cei doi s-au cuplat dupăun concert Voltaj în 2006. Relaţia lor a fost una adolescentină, cu certuri şi pupături în public, cu peripeţii şi multe momente frumoase.

După doi ani de relaţie, Tudor a postat pe blogul său simplu şi sec: “Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”. Şi Andreea la rândul ei a trebuit să declare că au ales să se despartă, însă nu a dat prea multe detalii, întrucât niciodată nu a vorbit prea mult despre viaţa sa personală. După o altă scurtă perioadă de câteva luni de relaţie, între 2010 şi 2011, cei doi au anunţat că de această dată relaţia s-a sfârşit de tot.

Femeile din viaţa lui Tudor Chirilă – relaţie de poveste cu Andreea Raicu

image

Andreea a avut de spus numai lucruri de bine despre Tudor, a fost foarte încântată de valorile şi principiile artistului, de spiritul său liber şi de creativitatea lui. Însă, atunci când dragostea e prea iraţională, se poate stăpâni prea greu. Iată ce a spus Andreea despre Chirilă: „Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. Când întâlneşti o mare iubire, trăieşti intens fiecare clipă în parte. Nu gândeşti raţional, nu îţi faci calcule. O mare iubire e însoţită întotdeauna de o poveste de dragoste aparte şi tocmai de aceea e şi greu s-o uiţi sau s-o înlocuieşti, atunci când se termină”.

La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu în toamna anului 2011, exact atunci când toţi credeau că aceştia se vor aşeza la casa lor, Chirilă a apărut cu o nouă iubită în public. Într-un restaurant din zona Dorobanţi, Tudor a fost văzut cu noua sa iubită, Diana, pe care a tratat-o cu delicateţe şi tandreţe, deşi paparazzi s-au desfătat cu multe poze.

Femeile din viaţa lui Tudor Chirilă – după aventuri multe, Tudor a ales să se liniştească alături de iubită şi băieţel

image

Tudor a devenit tătic de curând, iar cea care i-a dăruit cea mai mare minune este Iulia Mîzgan, iubita sa încă din anul 2012. Tudor a preferat să o ţină departe de ochii lumii, să păstreze totul cât mai discret. Se pare că acest lucru le-a purtat noroc celor doi, căci discreţia şi iubirea în linişte a avut roade bune. Despre iubita sa, Chirilă a declarat pe blogul său: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Iubita lui Tudor şi mama copilului său lucrează în domeniul marketing şi relaţii cu publicul la un post de radio.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg