Fergie: decizie şoc în lumea muzicală!

3 noiembrie, 2011

Pentru a-i face pe plac soţului său, Josh Duhamel, Fergie a luat o hotărâre radicală, potrivit colegului său din formaţia Black Eyed Peas, Taboo:

Pentru a-i face pe plac soţului său, Josh Duhamel, Fergie a luat o hotărâre radicală, potrivit colegului său de formaţie, Taboo: se desparte de Black Eyed Peas!

Hotărârea va intra în vigoare din luna decembrie - şi asta pentru că Fergie vrea în sfârşit să-i împlinească dorinţa soţului său şi să-i dăruiască un copil. "Black Eyed Peas va lua o pauză. E o hotârâre cu care toţi am căzut de acord şi pe care o respectăm. Ferg e sora noastră. Îşi doreşte o familie, iar noi suntem fericiţi pentru ea. Va termina acest an în forţă alături de noi. Dar când e vorba de un copil, asta nu se întâmplă aşa, dintr-o dată: Oh, gata, mâine sunt însărcinată! Nu, asta trebuie plănuit, iar ea şi Josh merită acest timp doar pentru ei. Sunt un cuplu extraordinar!". Artista s-a lansat alături de Black Eyed Peas în anul 2003.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg