Fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, Rumer, este logodită?

8 mai, 2015
una jpeg

În prezent este concurentă la show-ul american ”Dancing With The Stars”, aşa că a intrat încet, încet în atenţia presei. Mai întâi cu vestimentaţiile scenice îndrăzneţe pe care le-a schimbat pe parcursul emisiunii, iar acum cu un inel

În prezent este concurentă la show-ul american ”Dancing With The Stars”, aşa că a intrat încet, încet în atenţia presei. Mai întâi cu vestimentaţiile scenice îndrăzneţe pe care le-a schimbat pe parcursul emisiunii, iar acum cu un inel care pare a fi de logodnă şi despre care nimeni nu ştie nimic.

Dacă în trecut, Rumer Willis îşi petrecea mai mult viaţa prin centre de reabilitare, acum viaţa actriţei americane a ajuns pe un făgaş normal. Face o treabă exelentă la emisiunea televizată şi pare că... s-a logodit!

Din păcate, nu ştim exact cine e norocosul, mai ales că se presupunea că actriţa este singură, după despărţirea de actorul Jayson Blair cu care a avut o relaţie timp de un an, până în noiembrie 2013.

Însă, surprinsă la intrarea în clădirea în care face repetiţii, Rumer Willis avea pe mâna dreaptă un inel ce părea a fi de logodnă.

image

Cert este că acum câteva săptămâni au apărut primele zvonuri privind relaţia pe care o are Rumer cu partenerul său de dans. Însă, pe atunci Rumer s-a grăbit să anuleze toate aceste speculaţii, precizând că e vorba doar de o chimie pe scenă, nu şi-n realitate. ”Zvonuri ca acestea (n.r. ar fi împreună) ar trebui luate ca pe un compliment, căci sunt dovada că ceea ce facem noi pe scenă transmite pasiune, atracţie. Cred că asta a dus la formarea acestor zvonuri, faptul că între noi există o chimie pe scenă.”, comenta pe atunci Rumer zvonurile apărute.

image

Sursă foto: Hepta / TwitterRecente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}