Fiica lui Jean-Claude van Damme. Bianca Bree, o frumuseţe la care să tot tragi cu ochiul

29 mai, 2015

Fiica lui Jean-Claude van Damme şi a Gladys Portugues, este o frumuseţe sexy în vârstă de 25 de ani, cu o prezenţă unică, fiind şi un model fitness exact pe placul tatălui ei. Bianca este şi actriţă, printre filmele în care a apărut se află şi The Shepherd: Border Patrol, Assassination Games sau Six Bullets.

Iată de ce este în stare tânăra actriţă. Se vede că a avut de unde învăţa.

Fiind fiica a doi părinţi extrem de atletici şi pasionaţi de sport, Bianca s-a familiarizat cu sporturi ca kick-boxing, karate, balet şi patinaj artistic. Cel din urmă a fost dragostea ei, însă după ce ea şi părinţii s-au mutat în Canada, a renunţat. La scurt timp a decis să urmeze studii de actorie şi să îl urmărească peste tot pe tatăl său.

Fiica lui Jean-Claude van Damme, Bianca Bree – bătăuşa sexy de la Hollywood îşi demonstrează talentul oriunde

Debutul în lumea filmului a fost în anul 2008 în filmul The Shepherd: Border Patrol în rolul lui Kassie Robideaux. În 2010 a apărut în Soldiers în rolul Biancăi Banks, film realizat de tatăl său. Tot în 2010 a apărut în rolul Annei Flint în filmul Assassination Games din 2011.

Bianca s-a mutat apoi în California şi s-a reapucat de patinaj de viteză. În 2011, însă, un canal de televiziune britanic, ITV, i-a propus familiei Biancăi să realizeze un reality show, Jean Claude van Damme: Behind Closed Doors. După ce show-ul televizat a apărut, la scurt timp Bianca a primit un mail de la regizorul Dominic Burns, care îi oferea rolul principal din filmul său U.F.O.

Fiica lui Jean-Claude van Damme, Bianca Bree - o actriţă de succes, tânără şi pasionată de mişcări atletice

Aşa că Bianca a profitat de ocazie şi s-a dus în Marea Britanie pentru a filma în rolul lui Carrie, oportunitate care i-a adus multe succese şi o prietenie extraordinară cu regizorul. Imediat după filmarea U.F.O., Bianca a fost trimisă direct în România pentru a începe filmările pentru 6 Bullets (2012) în rolul Amaliei. După toate acestea, Bianca a luat decizia corectă de a îşi lua cariera actoricească în serios. În 2012 Bianca a jucat rolul lui Ashley în filmul Welcome to the Jungle (2013).

Atunci când are timp şi pentru ea, Biancăi îi place să îşi ocupe timpul cu activităţi sportive şi exprimându-se prin poezie. Iată ce îi place să înveţe de la tatăl său, Jean Claude van Damme.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg