Fiica lui MJ, Paris Jackson, “gata de măritiş” după 6 luni de relaţie

23 august, 2016
paris jackson michael snoddy engaged 01 jpg jpeg

Umblă vorba că puştoaica rebelă de 18 ani merge prea departe deja cu extremele, cea mai recentă nebunie fiind să se mărite cu iubitul ei, Michael Snoddy – un bad boy rocker care se îmbracă de obicei mai sumar decât ea.

Un colaj cu cei doi tineri îndrăgostiţi

Conform unui apropiat al clanului Jackson, fiica lui MJ s-ar ambiţiona să se căsătorească după doar câteva luni de relaţie cu rockerul de 26 de ani, pe care l-a cunoscut la una dintre întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, în februarie. Nu că ar fi renunţat la alcool vreunul, deşi Paris e sub vârsta legală pentru consumul de alcool (limita minimă e 21 de ani).

Paris îl laudă tot timpul pe iubitul ei, pe Instagram

Chiar dacă nunta lui Paris Jackson cu Michael Snoddy pare a fi un zvon, să ne gândim puţin la escapadele lor de până acum şi nebuniile pe care le-au făcut împreună, la limita legalităţii. Pare că se şi iubesc, deşi ambele firi par foarte rebele şi… spontane.

Michael e cel mai bun prieten al ei

“Paris i-a spui lui Katherine şi lui Joe (bunicii ei) că se va logodi cu Michael şi că abia aşteaptă să se mărite cu el”, spune sursa în cauză pentru RadarOnline. În plus, se pare că porumbeii aceştia tatuaţi din cap până-n picioare chiar se iubesc, nesfiindu-se să-şi arate dragostea în faţa camerelor foto ale paparazzilor ori chiar pe reţelele de socializare.

Rockerul o susţine şi el pe Paris şi o însoţeşte la pictoriale

Bineînţeles că adulţii din familia adolescentei faimoase pentru viaţa tumultuoasă de după moartea tatălui ei sunt foarte reticenŢi în privinţa acestui pas mare şi nebunesc al fetei, dar şi în privinţa tânărului. “Jacksonii sunt foarte sceptici cu privire la Michael. Ei cred că el e cel din cauza căruia Paris şi-a făcut toate acele tatuake! Familia chiar avea planuri mari cu Paris şi credeau că va fi următorul copil prodigios”, continuă sursa citată. “Dar acum cred că ea e concentrtă doar pe Michael, că şansele ei de-a fi mare star sunt distruse şi e doar vina lui”.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png