Fiica secretă a lui Janet Jackson, găsită de un detectiv particular! VIDEO

5 decembrie, 2016
Janet Jackson Portrait Session jpeg

Fostul soţ al cântăreţei susţine că sora lui Micheal Jackson a devenit mamă în adolescenţă. Iar acum un detectiv particular a găsit-o pe cea care ar fi fiica lui Janet.

image

Misterul din jurul celei care ar fi fiica lui Janet Jackson a dispărut! Fostul soţ al cântăreţei, James DeBarge, a declarat pentru RadarOnline că Janet Jackson – care este acum însărcinată la vârsta de 50 de ani! – a dat naştere, în secret, copilului său.

Kristina (26), fiica muzicianului de 53 de ani, a stat de vorbă cu un detectiv particular, care i-a spus acesteia că a găsit-o pe sora ei, adică pe presupusa fiică a lui Janet cu James DeBarge. “Tatăl tău mi-a spus că e posibil ca numele ei să fie Renee”, i-a spus detectivul Kristinei.

“Femeia a fost născută în afara Los Angeles-ului, ceea ce nu e deloc neobişnuit. Dacă o celebritate sau oricine altcineva nu vrea ca familia şi cei apropiaţi să ştie că au adus pe lume un copil, acea persoană va ieşi din Los Angeles ca să dea naştere copilului. Deci e posibil ca persoana pe care am găsit-o eu să fie chiar copilul pe care Janet l-a abandonat”, a conchis detectivul.

“Încep să cred că tata spune adevărul”, a declarat Kristina în timpul vizitei pe care i-a făcut-o detectivului particular. Din păcate, nu se poate spune, însă, acelaşi lucru şi în ceea ce o priveşte pe Janet Jackson, care a evitat cât a putut de mult acest subiect delicat din viaţa ei.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg