Fiul lui Michael Douglas este bolnav?

19 septembrie, 2010

Actorul în vârstă de 65 de ani a adăugat, într-un interviu recent acordat publicaţiei America's Parade, că a luat împreună cu soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, decizia de a se muta din insulele Bermude, unde locuiesc

Actorul în vârstă de 65 de ani a adăugat, într-un interviu recent acordat publicaţiei America's Parade, că a luat împreună cu soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, decizia de a se muta din insulele Bermude, unde locuiesc în prezent, la New York pentru ca fiul lor Dylan, de zece ani, să poată primi îngrijirea medicală de care are nevoie.

"Unul dintre copiii noştri are nevoi speciale şi ni s-a recomandat ca el să urmeze cursurile unei şcoli speciale din New York", a declarat Michael Douglas, fără a preciza, însă, în ce constau aceste "nevoi speciale" ale fiului său. Actorul, care în prezent face chimioterapie pentru a învinge cancerul la gât cu care a fost diagnosticat recent, a declarat că această mutare îi permite soţiei sale să joace în spectacolul "A Little Night Music", pus în scenă pe Broadway.

Michael Douglas a spus, totodată, că este hotărât să îi protejeze pe cei doi copii ai săi pe care îi are cu actuala lui soţie - Dylan, în vârstă de 10 ani, şi Carys, în vârstă de şapte ani - de influenţele "negative". Actorul a făcut referire la faptul că fiul său cel mare, Cameron, în vârstă de 31 de ani, provenit din prima sa căsnicie, a fost trimis la închisoare, la începutul acestui an, din cauza dependenţei de droguri.

Michael Douglas a dezvăluit că fiul său, Cameron, a început să consume droguri şi a devenit dependent de acestea încă de la vârsta de 13 ani. "Sunt îngrijorat pentru Cameron, dar sunt totuşi optimist. Închisoarea este un fel de «clinică supremă» (de combatere a dependenţei de droguri, n.r.). Nu prea poţi să primeşti tot ce doreşti în închisoare. Există multe restricţii şi eşti testat. El înţelege situaţia. Fiecare an în care nu consumi droguri face ca anul următor să fie mai bun", a declarat actorul american.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}