Fiul soţilor Beckham se visează balerin

1 februarie, 2011

Cel mai mic băiat al Victoriei şi al lui David Beckham îşi doreşte să devină balerin şi, pentru a-şi vedea visul cu ochii, s-a înscris la un curs de profil. La numai cinci ani, Cruz Beckham ştie ce vrea să se facă când va fi mare.

Cel mai mic băiat al Victoriei şi al lui David Beckham îşi doreşte să devină balerin şi, pentru a-şi vedea visul cu ochii, s-a înscris la un curs de profil.

La numai cinci ani, Cruz Beckham ştie ce vrea să se facă când va fi mare. Se visează pe marile scene ale lumii, ca balerin de succes. Pasiunea lui pentru dans a laut naştere în momentul în care s-a dus la un curs de balet cu o verişoară de-ale lui, fiica surorii Victoriei, şi i-a plăcut foarte mult, cu toate că era singurul băieţel din grup. Cruz a continuat să ia lecţii, iar profesorii lui îl laudă constant că „a făcut un progres incredibil de mare”. „Cruz adoră baletul! I se potriveşte mănuşă, mişcările sunt foarte naturale pentru el. Şi n-a fost deloc deranjat de faptul că nu mai erau alţi băieţi în grupul său. Acum merge la curs cu regularitate, nu pierde nicio lecţie, şi exersează prin casă toată ziua, face piruete prin bucătărie”, a declarat o sursă pentru presa britanică.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg