Florile preferate ale vedetelor. Albul şi florile proaspete în cele mai celebre cabine de schimb

12 iunie, 2015

Florile reprezintă frumuseţe, dragoste de natură, bucurie, tinereţe şi prospeţime. Iar vedetele iubesc să admire acest superb spectacol al naturii chiar la ei în dormitoare şi cabine de schimb. Iată care sunt florile preferate ale vedetelor.

Despre Elton John se ştie că are o pasiune pentru grădini şi flori. Aşadar, au apărut imediat zvonuri precum că ar cumpără în fiecare zi flori proaspete. În cabina s-a de schimb îi place să aibă un aranjament floral imens, dar care să nu cuprindă flori ca garoafă roşie, crini, crizanteme sau margarete.

Paris Hilton are o pasiune pentru roz şi s-ar spune că iubeşte toate florile roz, dar se pare că florile sale preferate trandafirii şi garoafele roşii.

Diva muzicii pop, Jennifer Lopez, se pare că are cabina de schimb decorată doar în alb, de la mobilă la draperii şi lumânări. Ca flori preferă crinii şi trandafirii albi.

Florile preferate ale vedetelor – lui Katy Perry îi place să-şi decoreze casa cu hortensii albe sau bujori albi sau roz

Katy Perry este o altă vedetă ce adoră florile proaspete, de preferat de culoare albă sau roşu închis, hortensiile fiind preferatele ei. Bujorii albi sau roz sunt alte flori pe care le preferă vedeta, orice dar nu crini.

Britney Spears a afirmat de mai multe ori că preferatele ei printre flori sunt trandafirii albi, flori luxoase ce semnifică curajul, eleganţa şi misterul. Întrebată despre florile ei preferate, Angelina Jolie a răspuns că orhideea este floarea care o încântă cel mai mult. Orhideea este o floarea cu o deosebită înflorire şi cu o varietate de culori. De altfel, creşte în diferite zone ale lumii şi are cele mai multe specii dintre toate florile. Se pare că sunt considerate printre cele mai frumoase flori din lume.

Florile preferate ale vedetelor – Drew Barrymore, zâmbeşte mereu cu o margaretă sau floarea-soarelui în păr

Văzută mereu cu flori ca floarea-soarelui sau margaretă în păr, acestea vorbesc foarte mult despre personalitatea jovială a lui Drew Barrymore. Dragostea pentru viaţă şi natură se văd chiar şi în personajele jucate de actriţă, iar printre preferatele ei ca flori sunt margaretele, narcisele şi floarea-soarelui. Cea din urmă este simbolul păcii şi al societăţii vegane.

Pe lângă pasiunea de a mirosi superbii trandafiri, se ştie că Oprah Winfrey este un fan al buchetelor florale din emisiunea sa. Show-urile ei sunt mereu luminate de buchete ingenioase de flori, incluzând orhidee sălbatică, combinaţii uimitoare de trandafiri, coşuleţe extraordinare pline cu magnolii şi multe alte sortimente şi combinaţii.

Florile preferate ale vedetelor – Scarlett Johansson iubeşte crinii şi trandafirii albi, flori ceo calmează şi o liniştesc

Într-unul din interviuri, Scarlett Johansson a menţionat şi faptul că îi place să aibă mereu casa plină de flori proaspete, precum crini şi trandafiri albi. Actriţa consideră aceste flori blânde şi o calmează foarte mult. De asemenea, îi plac mult şi freziile, pe care le asociază cu sentimentul de acasă.

Trandafirii roşii, simbolul dragostei adevărate, sunt preferaţi în special de Meryl Streep şi Monica Bellucci. Iar dacă acordăm puţină atenţie acestor două vedete distinse, nici nu am pune la îndoială că această floare mândră şi maiestuoasă nu li s-ar potrivi.

Edith Piaf adora crizantemele, simbol al adevărului şi frumuseţii de toamnă. Marilyn Monroe, la fel ca Angelina Jolie, adora orhideele. Iar Audrey Hepburn iubea cel mai mult lăcrămioarele, aceste superbe şi delicate flori mici, care dau un miros de neuitat şi care rezistă mult. Kate Middleton a avut lăcrămioare în buchetul de la nunta sa.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg