Fotbalişti care au recunoscut că sunt gay

13 aprilie, 2016
fotbalisti care au recunoscut ca sunt gay jpeg

La începutul anului, doi jucători de fotbal la nivel internaţional, au recunoscut că zvonurile despre ei precum că ar fi gay sunt adevărate. Este vorba de Ashley Cole şi Luke Shaw, care joacă pentru Manchester United. Dacă astăzi fotbaliştii se simt mai în siguranţă să îşi dezvăluie orientarea sexuală, în trecut acest lucru nu prea era posibil. Aceştia se speriau de etichetare din partea managerilor, de frica pierderii de sponsorizări şi de faptul că vor fi priviţi negativ de către fani.

Fotbalişti care au recunoscut că sunt gay - Fashanu, primul fotbalist care a recunoscut că este gay

Primul fotbalist care şi-a recunoscut homosexualitatea, Justin Fashanu, nu a fost acceptat cu uşurinţă de colegi şi public, aşa că 8 ani mai târziu a renunţat la cariera de fotbalist. Media, în special cea britanică, a stat cu ochii pe fotbaliştii despre care s-ar spune că sunt gay, dar şi pe cei care au recunoscut public acest lucru. În general, fotbaliştii sunt sfătuiţi să nu vorbească în public despre preferinţele lor sexuale. Iată ce fotbalişti şi-au recunoscut orientarea sexuală.

Justin Fashanu, a renunţat la cariera de fotbalist după ce a fost acuzat că a violat un băiat de 16 ani

Justin Fashanu a fost singurul fotbalist din anii 1990, care a recunoscut sus şi tare că este homosexual. Juca pentru Norwich, Nottingham Forest şi Southampton şi pentru alte 15 cluburi din Anglia şi Australia. După 10 ani în care a ascuns faptul că este homosexual, în 1990 a spus adevărul despre viaţa sa personală. Imediat după aceea a început să fie aclamat de fani, să schimbe cluburile de fotbal la fiecare 6 luni, iar după ce a fost acuzat că a violat un băiat de 16 ani, a renunţat la cariera de fotbalist.

Thomas Hitzlsperger

Fotbalişti care au recunoscut că sunt gay - "Ciocanul" a recunoscut că este gay, după ce şi-a anunţat ieşirea de pe teren 

Thomas Hitzlsperger, cunoscut şi ca "Ciocanul", nume dat de fanii Villa, pentru piciorul său stâng foarte puternic. Fotbalistul de origine germană a recunoscut că este homosexual în ianuarie 2014, la vârsta de 31 de ani, după ce a părăsit cariera de fotbalist.

Jucătorul semi-profesionist de fotbal, Liam Davis, a recunoscut că este gay în 2010, dar a suferit masive injurii şi abuzuri din partea fanilor. Davis a acordat un interviu pentru BBC Sports, în care a povestit despre experienţa sa şi despre faptul că fotbaliştii se tem să recunoască public preferinţele lor sexuale.

Robbie Rogers, a vorbit cu mai multe reviste despre motivul pentru care a făcut public că este gay

Fotbalişti care au recunoscut că sunt gay - Robbie Rogers, reîntors pe teren în 2013, după ce a anunţat că este homosexual

Robbie Rogers, un fotbalist de origine americană a recunoscut în 2012 că este gay, apoi a anunţat că renunţă la fotbal. Însă, de curând, s-a reîntos şi a început să vorbească în diferite reviste americane şi englezeşti despre motivul pentru care a făcut public faptul că este homosexual.

Există zvonuri despre doi jucători în prima ligă, Matthew Taylor (West Ham, Bolton şi Portsmouth) şi Sol Campbell (Arsenal şi Tottenham). Cei doi nu au recunoscut că sunt homosexuali şi nici nu există dovezi care să admită faptul că ar fi.Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg