FOTO „Camera secretă a copiilor”, pe care Michael Jackson o avea la Neverland. Ce se întâmpla în ea?

3 septembrie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

La mai bine de 10 ani după moartea Regelui Pop, apar noi informaţii despre viaţa controversată a lui MJ. Fostul lui bodyguard a vorbit, de pildă, despre „camera secretă a copiilor”, care se afla la Neverland...

Odată cu lansarea documentarului Leaving Neverland: Michael Jackson and Me, s-a deschis din nou subiectul delicat al agresiunilor sexuale pe care Michael Jackson le-ar fi comis asupra copiilor de sex masculin, de-a lungul vieţii sale.

Wade Robson şi James Safechuck l-au acuzat pe megastar de molestări repetate, însă cântăreţul a fost găsit nevinovat după procesul avut în 2005. Totuşi, chiar şi post-mortem, s-au adunat numeroase dovezi că comportamentul lui MJ n-ar fi fost tocmai moral şi legal faţă de anumiţi minori.

stanga
dreapta
2 mj profimedia 0028621959 jpg jpeg
3 mj profimedia 0035912789 jpg jpeg
4 mj profimedia 0036234773 jpg jpeg
5 mj profimedia 0036234775 jpg jpeg
6 mj profimedia 0036235165 jpg jpeg
7 mj profimedia 0036235172 jpg jpeg
8 mj profimedia 0036235184 jpg jpeg
1 fotojet jpg jpeg

Fostul bodyguard al lui Michael, Matt Fiddes, a ţinut să facă câteva precizări cu privire la „camera secretă a copiilor” din Neverland. „Lumea o să încerce să vă convingă că a construit el o cameră secretă numai pentru copii, însă încăperea era deja construită când a cumpărat casa. Era, de fapt, o cameră de refugiu, în caz de pericol, «panic room»”, a început să explice acesta.

“Tipul era multi-miliardar şi e perfect logic să aibă o astfel de cameră... avea tot felul de chestii pe-acolo care să-l distreze atât timp cât stătea în încăperea aceea, până se rezolva problema. Se întâmpla adesea ca alarma să sune în toată casa şi atunci angajaţii lui îl trimiteau de urgenţă în acea cameră. Nu era o cameră secretă, ştiam cu toţii despre existenţa ei”, a continuat acesta să povestească.

Gay sau nu?

Matt recunoaşte că fostul lui şef a avut parte de 1000 de procese în toată viaţa sa şi, atunci când a fost întrebat despre presupusele agresiuni sexuale ale lui MJ, a declarat: „Oamenii erau tot timpul dornici să ia bani de la el, se întâmpla zilnic asta. Făceau orice puteau pentru a-l întâlni. Din câte am văzut eu în casa aceea, părinţii erau problema, nu copiii. Părinţii îi împingeau pe copii spre Michael, întrebau tot timpul dacă mai puteau sta împreună încă 10 minute.”

În ceea ce priveşte sexualitatea regretatului megastar, Fiddes a spus că Michael încerca întotdeauna să se promoveze ca un celibatar, de teamă să nu-şi dezamăgească fanii. Jackson a fost însurat de două ori, cu Lisa Marie Presley şi Debbie Rowe, însă multă lume credea că el era, de fapt, homosexual.

Totuşi ce se întâmpla în acea cameră misterioasă din Neverland?

Orgii de nedescris

Regele Pop, care a murit în 2009, folosea alarme peste tot prin casă, clopoţei şi un geam prin care doar el vedea şi nu era vizibil pentru alţii. Cei care l-au acuzat de agresiuni sexuale au avut mai multe de povestit despre încăperile în care s-ar fi petrecut orgii de nedescris.

James Safechuck susţine că aproape toată casa lui MJ avea încăperi secrete, cu paturi în care se întâmplau abuzurile respective. El a declarat că Michael l-a agresat într-un colţ al cimematografului din Neverland, un fel de cutie cu geamuri din care puteai privi afară, dar nu puteai fi văzut. Tot în casa lui Jackson, mai era şi un pod ascuns, în care era, evident, un pat.

Una dintre alarmele din casă era ascunsă într-o pendulă, lucru confirmat şi de fostul dansator Robson: „Ceasul avea senzori de mişcare. Jackson putea încuia imediat uşile din orice cameră dorea.”

Un fost angajat al superstarului a declarat, în 2016, că Jacko punea adesea semnul „Nu deranjaţi!” pe clanţa uşilor şi se încuia în câte o încăpere zile întregi, iar uşile şi geamurile acelor camere erau închise.

Ce spune poliţia...

Când poliţia a întrat în Neverland, în 2003, a găsit o încăpere secretă, care avea legătură cu dormitorul proprietarului prin dressingul acestuia. Scara ce ducea la acea încăpere avea păpuşi pe fiecare treaptă, iar înăuntru existau lenjerii de pat cu Peter Pan şi păpuşi peste tot. De asemenea, mai existau fotografii nud cu bărbaţi şi femei, pe care Michael l-ar fi folosit pentru a-şi desensibiliza victimele.

Avocatul Ron Zonen a dezvăluit pentru Radar Online: „Multe dintre obiectele din acea încăpere erau folosite pentru a-i desensibiliza pe copii, iar Michael a recunoscut că lua cu el în cameră câte un copil pe rând şi petrecea cu ei mult timp în pat”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg