FOTO Chris Brown s-a despărţit de iubită după o postare indecentă!

8 iulie, 2014
karrueche wenn21475669 jpeg

Viaţa lui Brown e departe de-a fi plictisitoare. După ce s-a despărţit şi s-a împăcat de Karrueche Tran de mai multe ori, iată ce a provocat o nouă explozie pentru vulcanicul cuplu. Vezi aici poza prea hot cu care Chris a scos-o pe Karrueche din sărite!

Viaţa lui Brown e departe de-a fi plictisitoare. După ce s-a despărţit şi s-a împăcat de Karrueche Tran de mai multe ori, iată ce a provocat o nouă explozie pentru vulcanicul cuplu

Se pare că problemele lui cu justiţia nu erau de-ajuns. La începutul lui iulie, Chris a fost eliberat din închisoare, după două luni petrecute după gratii. Şi nu i-a luat mult pentru a reveni la agitaţia din viaţa sa. Întors în braţele lui Karrueche (femeia cu care s-a iubit chiar şi înainte de Rihanna şi la care a revenit după despărţirea de cântăreaţă), Chris părea să fie mai fericit ca oricând alături de aceasta.

image

Cei doi au şi petrecut împreună weekendul de 4 iulie, fiind văzuţi la masă în Nobu Malibu. O sursă din anturajul lor a dezvăluit, însă, surprinzător, că de atunci şi până acum, s-au despărţit. "Karrueche şi Chris au terminat relaţia. Nu-şi mai vorbesc.", a declarat un amic. La câte suişuri şi coborâşuri a avut povestea lor, ne aşteptăm la o urmare. Dar ce a provocat, totuşi, acest nou cutremur?

image

Chiar pe 4 iulie, Chris a postat pe Instagram o poză foarte sexy din dormitorul său, pentru a le arăta fanilor ce weekend fierbinte petrece el alături de Karrueche... surprinsă în cadru în toată splendoarea, din spate, stând întinsă în patul lui, pe burtă. "Se pare că ea a fost foarte deranjată de faptul că el a postat această poză", a explicat aceeaşi sursă. La scurt timp, artistul a şters postarea, iar Karrueche a scris pe Instagram: "În final, contează doar trei lucruri: cât de mult ai iubit, cât de frumos ai trăit şi cât de demn ai lăsat în urmă lucrurile care nu-ţi erau menite." Apoi a şters toate pozele cu Chris de pe contul ei. Dar, dacă într-adevăr cei doi au pus punct relaţiei lor, ne vine greu să credem că postarea care-i dezvăluie posteriorul a fost cauza despărţirii lor. Cu siguranţă sunt mult mai multe la mijloc...

Foto: Chris Brown/Instagram, WENNRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg