FOTO Cine va mai da petreceri „bunga-bunga“ în locul lui Berlusconi?

11 septembrie, 2012
article 2196394 01675a930000044d 425 468x312 jpeg

Fostul premier italian şi-a vândut vila din Sardinia, unde aveau loc celebrele petreceri „bunga-bunga“ cu orgii sexuale, organizate de Berlusconi pentru prietenii săi.

Fostul premier italian şi-a vândut vila din Sardinia, unde aveau loc celebrele petreceri „bunga-bunga“ cu orgii sexuale, organizate de Berlusconi pentru prietenii săi.

Pentru că i-a dat mai mult bătăi de cap în ultima vreme, fostul premier Silvio Berlusconi a decis să renunţe la adevăratul său “cuibuşor de nebunii“, unde obişnuia să petreacă zgomotos cu prietenii săi, în compania unor tinere prostituate minore.

Practic, după ce-a fost filmat şi fotografiat în ipostaze compromiţătoare în interiorul casei sale, iar oaspeţii săi cu ştaif, precum fostul premier ceh Mirek Topolanek sau preşedintele rus Vladimir Putin, au fost şi ei surprinşi destrăbălându-se în toiul unor chefuri XXX, Berlusconi s-a descotorosit de ea şi a vândut-o la un preţ pe măsura extravaganţelor şi a dezmăţurilor care au avut loc între pereţii săi.

image

Villa Certosa din Porto Rotondo, Sardinia, a fost estimată la 470 de milioane de dolari şi a ajuns în posesia sultanului Al Nahyan.

image

Preţul exorbitant este justificat de faptul că vila dispune de o peşteră artificială în care a fost amenajată o piscină uriaşă, tapetată cu mozaic de cea mai bună calitate, având pe mijloc realizat un portret al zeului Poseidon.

image

image

Sultanul Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la circa 25 de miliarde de dolari.

Potrivit sport.ro, suma încasată de Berlusconi asigură bugetul echipei AC Milan, pe care Berlusconi o patronează, pe o durată de zece ani.

Foto: Reuters, Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg