FOTO Cristiano Ronaldo a dat-o uitării pe Shayk. Iată pe cine a pus ochii acum!

20 ianuarie, 2015

Nici bine nu şi-au anunţat despărţirea, că Ronaldo a şi trecut mai departe. Pentru fotbalistul în vârstă de 29 de ani, Irina Shayk este deja de domeniul trecutului. Proaspăt burlac, Cristiano se bucură de atenţia multor domnişoară, însă el şi-a îndreptat atenţia numai asupra uneia.

Nici bine nu şi-au anunţat despărţirea, că Ronaldo a şi trecut mai departe. Pentru fotbalistul în vârstă de 29 de ani, Irina Shayk este deja de domeniul trecutului. Proaspăt burlac, Cristiano se bucură de atenţia multor domnişoare, însă el şi-a îndreptat atenţia numai asupra uneia.

Este brunetă, are gropiţe în obrăjori şi ar putea concura cu uşurinţă la orice concurs de frumuseţe dacă nu ar fi jurnalistă. Aşa arată Lucia Villalon, domnişoara în vârstă de 26 de ani, de origine spaniolă, care pare să-l fi cucerit iremediabil pe fotbalist.

Toate speculaţiile au pornit din seara în care Irina Shayk ( n.r. fosta iubită) a lipsit de la gala de premiere în care fotbalistul a primit pentru cel de-al treilea an consecutiv balonul de aur. Se pare că, totuşi cineva a fost acolo pentru a-l susţine şi a-l felicita pe fotbalist: reporteriţa Lucia Villalon! Aceasta nu a ratat momentul de a a se fotografia cu fotbalistul şi de a-i transmite felicitările sale. Mai târziu, Lucia a postat imaginea pe contul de Twitter, urmată de mesajul: " A câştigat cel de-al treilea balon de aur. Mai mult decât meritat!"

Y ya van 3!! SIIIIIIUUU!!!Balón de Oro 2014! Enhorabuena! Zurich 12/01/15 pic.twitter.com/jnLKISHyh3 — Lucia Villalon Puras (@lucia_villalon) January 13, 2015

Y ya van 3!! SIIIIIIUUU!!!Balón de Oro 2014! Enhorabuena! Zurich 12/01/15 pic.twitter.com/jnLKISHyh3

— Lucia Villalon Puras (@lucia_villalon) January 13, 2015

Şi aceasta nu este singura dovadă a unei relaţii între cei doi. Luni seară, Lucia a mers la stadion pentru a urmări un meci jucat de Cristiano Ronaldo. Prezentatoarea şi reporteriţa de ştiri sportive a postat şi de acolo o imagine, în timp ce ea şi prietenele ei îl încurajau pe tânărul fotbalist.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique