FOTO Cu cine se însoară Prinţul Carl Philip al Suediei?

30 ianuarie, 2014

Atrăgătorul prinţ Carl Philip al Suediei se însoară. Nu este un anunţ oficial însă, ci ultimele bârfe legate de viaţa personală a playboy-ului de 34 de ani din regatul nordic. Fericita este numita Sofia Hellqvist, un binecunoscut

Atrăgătorul prinţ Carl Philip al Suediei se însoară. Nu este un anunţ oficial însă, ci ultimele bârfe legate de viaţa personală a playboy-ului de 34 de ani din regatul nordic.

Fericita este numita Sofia Hellqvist, un binecunoscut model suedez de 29 de ani, care îi este iubită prinţului din 2010. Logodna, dacă se adevereşte, va coincide cu un alt eveniment fericit de la curtea suedeză, naşterea primului copil al Prinţesei Madeleine şi al soţului acesteia, finanţistul Christopher O'Neill, viitoarea mamă fiind a patra pe linia de succesiune la tron după Prinţesa Victoria. Termenul acesteia este foarte aproape, chiar în luna februarie.

Al treilea pe linia de succesiune la tronul suedez, Carl este hotărât să-şi facă şi el cât de curând o familie, mai ales că ambele lui surori s-au căsătorit şi au sau vor avea câte un copil.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}