Foto: Extravaganţele lui Michelle Obama în Spania

7 august, 2010

Michelle Obama se confruntă cu un val de critici din cauza extravagantei vacanţe în Spania, pe care o petrece alături de 40 de prieteni. Escapada doamnei Obama se spune

Michelle Obama se confruntă cu un val de critici din cauza extravagantei vacanţe în Spania, pe care o petrece alături de 40 de prieteni. Escapada doamnei Obama se spune că îi costă pe cetăţenii americani în jur de 80.000 de dolari pe zi, într-o perioadă de criză mondială.

Vezi aici fotografii cu Prima Doamnă în Spania

Gurile rele vor avea şi mai mult de comentat când vor afla că Prima Doamnă a cerut ieri evacuarea unei plaje din Spania, astfel încât ea, fiica ei şi anturajul lor să poată face plajă în linişte. Poliţia spaniolă a interzis accesul într-o porţiune a plajei hotelului Villa Padierna Hotel din Marbella, pentru ca Lady Obama şi prietenii ei să nu fie deranjaţi.

Grupul Primei Doamne a rezervat 60 de camere la hotelul Villa Padierna, aproape jumătate din capacitatea totală. Preţul unei camere duble este de circa 600 de dolari, ceea ce înseamnă că şederea întregii delegaţii depăşeşte 36.000 de dolari pe noapte. Nu este clar dacă costurile sunt suportate de familia Obama sau de contribuabilii americani.