FOTO Gwyneth & Chris, pauză de divorţ?

16 iunie, 2014
198949 dc76e8e2 f46b 11e3 8ea9 a081f3513119 jpeg

Deşi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că au ales “decuplarea conştientă” după 10 ani de căsnicie, cele două vedete par să se fi răzgândit şi să fi amânat divorţul. Să fie vorba de o re-cuplare inconştientă? Despărţirea celor doi, anunţată în martie, nu i-a oprit

Deşi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că au ales “decuplarea conştientă” după 10 ani de căsnicie, cele două vedete par să se fi răzgândit şi să fi amânat divorţul. Să fie vorba de o re-cuplare inconştientă?

Despărţirea celor doi, anunţată în martie, nu i-a oprit din a locui în continuare împreună şi a ieşi cu prietenii ori la cine în doi. Pozele recente demonstrează că Gwyn şi Chris se comportă în continuare ca un cuplu, ba chiar mai apropiat decât înainte de marele anunţ. În fotografia următoare, blonda de 41 de ani îi arată ceva amuzant soţului ei de 37 de ani, pe telefonul mobil, la un restaurant din Malibu, unde erau ieşiţi cu prietenii.

image

“E adevărat că cei doi au avut probleme, dar, în mod neaşteptat, decuplarea lor a detensionat situaţia dintre ei”, spune un presupus amic al cuplului pentru tabloidul Mirror. “Gwyneth a impus regula ca nicunul să nu iasă la întâlniri cu altcineva, din respect unul pentru celălalt, menţinând legătura dintre ei armonioasă, de dragul copiilor, dar se pare că acest lucru a fost un semnal de alarmă pozitiv pentru amândoi”, a continuat acesta. “Pate că s-au despărţit amiabil acum câteva luni – dar se pare că se recuplează acum. Nimeni n-ar fi surprins de împăcarea lor”.

Dar cei doi par să flirteze mai degrabă, limbajul corpului sugerând că sunt mai apropiaţi ca până acum. Cuplul are doi copii împreună: Apple (10) şi Moses (8)

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg