FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

3 iunie, 2014
article 2646401 1e698fb200000578 981 306x542 jpeg

Un nou scandal zguduie cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic.

Un nou scandal în cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou model transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic cu acesta. Prin urmare, voluptatea artistei de 44 de ani a fost întrecută de cea a unui…bărbat! Pardon a doi bărbaţi!

Toyboy-ul de 27 de ani al lui Jennier Lopez s-a trezit acum între doi transsexuali. Dacă iniţial se specula că Sofie Vissa ar fi vorbit prin mesaje cu dansatorul şi şi-ar fi trimis poze compromiţătoare cu acesta, acum e rândul unei dansatoare profesioniste, Xristina Marie, să susţină că a avut o aventură cu Casper!

image

Sofie Vissa

Nik Richie, editorul site-ului tabloid TheDirty.com, este cea care a pornit toată această poveste ilicită între cei doi transsexuali şi dansatorul cu care Jen are o relaţie de 3 ani: “Xristina Marie a avut şi ea relaţii intime cu Casper Smart”, scrie ea. “Potrivit surselor noastre, cuplul s-a întâlnit în Miami, iar Casper era conştient 100% că Xristina e transsexual”.

image

Xristina Marie

În toiul scandalului, Jlo s-ar fi întors în New York fără iubitul ei, iar prietenii deja speculează că relaţia lor este pe butuci. “A făcut-o din nou de ruşine pe Jennifer”, spune un amic al ei, pentru RadarOnline.com. “”Şi nu l-a mai invitat cu ea la NY, relaţia e încheiată”.

Să fi avut chef de distracţie cu modelele transsexuale sau este totul doar un zvon absurd? Totuşi, Casper nu a mai fost văzut cu Jennifer din 20 mai...

FOTO TheDirty.com, WENN, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia