FOTO Pamela Anderson cu un look îmbătrânit! Rezultatul unei operaţii estetice nereuşite?

13 martie, 2015
pamela anderson hepta 1971252 jpeg

Este cunoscută de milioane de fani datorită rolului iconic interpretat în serialul TV, Baywatch. De-a lungul timpului, Pamela Anderson a fost pe coperta a sute de reviste şi a semnat contracte avantajoase cu diferite

Este cunoscută de milioane de fani datorită rolului iconic interpretat în serialul TV, Baywatch. De-a lungul timpului, Pamela Anderson a fost pe coperta a sute de reviste şi a semnat contracte avantajoase cu diferite branduri, acceptând să le fie imagine. Însă, tocmai despre acea imagine este vorba.

Cu timpul, aspectul fizic al actriţei a avut de suferit din cauza mai multor operaţii estetice pe care şi le-a făcut, dar şi, bineînţeles, din cauza trecerii timpului. Actriţa, în vârstă acum de 47 de ani, şi-a făcut apariţia, miercuri seară, la o premieră în Los Angeles. Fotografiile surprinse la acel eveniment o arată pe Pamela cu un look alterat şi vizibil îmbătrânit, iar gurile rele spun că motivul ar fi o intervenţie chirurgicală nereuşită.

image

Nu ştim dacă acesta este adevărul, însă ştim că tunsoarea bob pe care a abordat-o în ultima vreme o îmbătrâneşte. Cât despre ţinuta purtată la acel eveniment, nici aceasta nu a fost una potrivită. Rochia aurie a fost o alegere vulgară, lăsând la vedere atât un decolteu generos, cât şi picioarele. Iar geanta a fost, pur şi simplu, din alt registru.

image

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg