FOTO Pe cine a mai cucerit Gerard Butler?

4 iulie, 2014
and image 1335314212 jpeg

Actorul irlandez de 44 de ani nu mai apăruse cu cineva de mână de la despărţirea de Mădălina Ghenea, anul trecut. Asta nu înseamnă că a şi stat singur, întâlnirile ocazionale cu femei frumoase fiind frecvente.Recent, Butler a fost prins cu o nouă frumuseţe

Actorul irlandez de 44 de ani nu mai apăruse cu cineva de mână de la despărţirea de Mădălina Ghenea, anul trecut. Asta nu înseamnă că a şi stat singur, întâlnirile ocazionale cu femei frumoase fiind frecvente, însă fără nicio dovadă de tandreţe ori apropiere. Însă recent, Butler a fost prins în flagrant amoros cu o nouă frumuseţe ce evocă farmecul italian.

Starul a invitat-o pe tânăra Carmella Casinelli, producător TV şi actriţă ocazional, tocmai la Disneyland, pe 23 iunie, unde au fost văzuţi ţinându-se de mână. “S-au distrat la toate atracţiile parcului”, confirmă un martor pentru Life & Style. „Casa Bântuită, Piraţii din Caraibe sau Indiana Jones”. Un mod inedit de-a fermeca o femeie... pe care mai apoi, spre seară, a adus-o şi-n patul său, cei doi fiind văzuţi la Hotelul Grand California, conform martorului.

image

Nu ştim exact mai multe despre această femeie misterioasă din viaţa actorului, dar pare că are o afinitate pentru femeile tinere şi cu o frumuseţe specifică italiencelor. Cum şi românca Mădălina Ghenea (25), care s-a stabilit în Italia pentru cariera în filme, l-a fermecat cu aceleaşi arme. Să fie dorul de fosta lui iubită?

FOTO Facebook, WennRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg