FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

3 ianuarie, 2015
hepta 1457378 jpeg

Superstarul muzicii R&B şi autorul hitului „Yeah!” de acum 10 ani a trecut la lucruri serioase cu iubita sa, Grace Miguel, cu care are o relaţie de când s-a separat de prima sa soţie, în 2008. Mai exact, Usher s-a logodit de curând cu aceasta!

Superstarul muzicii R&B şi autorul hitului „Yeah!” de acum 10 ani a trecut la lucruri serioase cu iubita sa, Grace Miguel, cu care are o relaţie de când s-a separat de prima sa soţie, în 2008. Mai exact, Usher s-a logodit de curând cu aceasta!

Umblă vorba că este vorba despre o cerere în căsătorie a lui Grace, care este şi managerul artistului, după ce pe inelarul stâng al acesteia a apărut un inel sugestiv, la o întâlnire romantică cu Usher, în Miami, înainte de Sărbători. Deşi purtătorul de cuvânt al lui Usher, acum în vârstă de 37 de ani, nu a comentat încă speculaţiile privind viitoarea nuntă a cuplului, acestea apar la câteva săptămâni după ce artistul R&B a vorbit despre dragostea lui: “Am un partener incredibil şi un manager pe măsură. Ea m-a ajutat prin cele mai grele momente ale vieţii mele şi ale carierei. E cineva care a putut să mă susţină şi să înţeleagă cine sunt. Nu doar un dansator sau un artist sau un simplu cântăreţ, ci un om şi un afacerist şi o persoană ca şi alţii”, a declarat el pentru revista Billboard.

#ICYMI USHER IS ENGAGED TO NEW BOO GRACE.... LET THAT SINK IN.... LOL!!! http://t.co/7japPgNGwz pic.twitter.com/HrPvF0ZSbD — Ajasaidlive (@AjaSaidLIVE) January 3, 2015

#ICYMI USHER IS ENGAGED TO NEW BOO GRACE.... LET THAT SINK IN.... LOL!!! http://t.co/7japPgNGwz pic.twitter.com/HrPvF0ZSbD

— Ajasaidlive (@AjaSaidLIVE) January 3, 2015

Starul a început o relaţie serioasă cu Grace Miguel după ce s-a despărţit de soţia sa, Tameka Foster, cu care are doi copii. Divorţul s-a pronunţat în 2009, dar nu fără a lupta pentru custodia celor doi băieţi ai lor. În timpul căsniciei, Usher a fost tatăl vitreg a trei copii ai Tamekei din relaţiile anterioare, dar din păcate, unul dintre aceştia a murit la 11 ani, în urma unui accident.

image

După divorţ, Usher a primit în 2013 custodia principală a celor doi fii, Usher Cinco Raymond V (7) şi Naviyd Ely Raymond (6).

image


Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}