FOTO Versus: Andreea Raicu se transformă în Andreea Marin?

10 octombrie, 2014
conferintele traieste frumos inscrieri jpeg

Andreea Raicu se transformăPe modelul fostei zâne de la TVR, vedeta Prima TV are o aplecare tot mai mare spre dietele raw-vegan şi stilul de viaţă sănătos. Iar, mai nou, îşi dedică timpul unei serii de conferinţe motivaţionale “Trăieşte frumos”. Parcă rimează cu “Preţuieşte viaţa”, nu? în Andreea Marin?

Pe modelul fostei zâne de la TVR, vedeta Prima TV are o aplecare tot mai mare spre dietele raw-vegan şi stilul de viaţă sănătos. Iar, mai nou, îşi dedică timpul unei serii de conferinţe motivaţionale “Trăieşte frumos”. Parcă rimează cu “Preţuieşte viaţa”, nu?

Ambele sunt femei frumoase, de succes, cu experienţă în televiziune şi au şi acelaşi nume de botez. Însă, cu trecerea timpului, pare că activitatea lor are tot mai multe puncte în comun.

Recent, Andreea Raicu a anunţat pe pagina ei de socializare că reia seria de 12 conferinţe motivaţionale. “Urmează 12 întâlniri de suflet, unde vom pune pe tapet, alături de invitaţii mei, cele mai mari dileme ale femeii moderne, dar unde vom găsi şi soluţii pentru o viaţă mai bună”.

image
image

Intenţia este lăudabilă, dar nu putem să nu remarcăm similitudinea cu priectul “Preţuieşte viaţa” al Andreei Marin, chiar dacă acesta din urmă este concentrat mai mult pe sănătate.

image
image
image
image

Totodată, faptul că ambele vedete au început să promoveze tot mai mult stilul de viaţă raw-vegan, participă la maratoane, pozează în timp ce fac yoga ori Pilates, şi-au publicat propriile cărţi şi abordează aceleaşi teme pe blogurile personale ne fac să ne gândim că, într-o măsură sau alta, cele două se copiază reciproc.

image
image
image
image

Mai rămâne ca Andreea Marin să se apuce de făcut haine şi bijuterii, pentru ca asemănarea să fie şi mai mare.

image
image

Foto: paginile personaleRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg