Foto Vladimir Putin, atunci şi acum. La câte intervenţii estetice a apelat?

5 decembrie, 2014
putin jpeg

Când eşti desemnat cel mai puternic om din lume chiar de către o revistă americană, prestigioasa publicaţie „Forbes”, trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor. Iar când rivalul tău de la Casa Albă, Barack Obama, ar putea fi confundat foarte

Când eşti desemnat cel mai puternic om din lume chiar de către o revistă americană, prestigioasa publicaţie „Forbes”, trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor. Iar când rivalul tău de la Casa Albă, Barack Obama, ar putea fi confundat foarte uşor cu un fost atlet, trebuie să iei măsuri.

Şi se pare că preşedintele Rusiei, în vârstă de 62 de ani, n-a stat degeaba şi şi-a făcut câteva lucrări de întinerire facială. From Russia with botox, domnule Putin? Ei bine, se pare că ceva s-a întâmplat cu chipul lui Vladimir Putin, căci, dacă în 2007 apărea tras la faţă, cu obraji supţi, pungi sub ochi şi ridurile de rigoare (lucru normal la vârsta de 54 de ani), aceste semne ale bătrâneţii au început să dispară pe măsură ce-au trecut anii, de parcă liderul de la Kremlin ar fi găsit elixirul tinereţii, peste noapte.

image

Cea mai şocantă transformare este însă cea a obrajilor, umflaţi peste măsură de, spun părerile avizate, fillere care ajută la întinderea pielii şi la netezirea ridurilor. Şi nici urmă de pungi sub ochi… Aceste urme ale intervenţilor estetice sunt mai evidente în momentul în care Putin zâmbeşte, surâsul lui fiind cât se poate de chinuit şi artificial.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg