Fotografii terifiante! Kendall Jenner, plină de vânătăi!

2 decembrie, 2015
kendall jpeg

În ultima săptămână, o fotografie cu Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a stârnit vârvă în mediul online. Imaginea şocantă o ilustrează pe Kendall cu faţa învineţită şi cu un ochi tumefiat.

Kendall Jenner, plină de vânătăi

Imaginea şocantă cu cel mai nou „Îngeraş” Victoria`s Secret a devenit virală pe reţelele de socializare în ultima săptămână. Văzând-o, fanii îngrijoraţi au luat cu asalt profilul de Instagram al manechinului pentru a afla adevărul în legătură cu această fotografie. Din fericire, Kendall a dezminţit veridicitatea acelei fotografii, precizând că este doar rezultatul unui program de editat.

Se pare că un fotograf a profitat de notorietatea lui Kendall pentru a atrage atenţia asupra proiectului său de conştientizare a violenţei domestice. Iar Kendall Jenner nu a fost singura care a luat parte „involuntar„ la acest proiect al artistului Alexandro Palombo, numit ”No Women is Immune from Domestic Violence”.

image

Angelina Jolie, Emma Watson, Miley Cyrus, Kristen Stewart, Madonna, Gwyneth Paltrow şi chiar Kim Kardashian au fost celelalte feţe celebre de care s-a folosit acest fotograf în proiectul său.

image

După cum era de aşteptat, vedetele nu au fost chiar încântate să le fie folosită imaginea în acest scop, fără măcar să li se ceară acordul. Drept prin urmare, avocaţii lui Kim Kardashian au fost primii care s-au sesizat şi care au anunţat că vor lua măsuri împotriva acestui fotograf.

Kim Kardashian nu vrea să lase lucrurile aşa