Fotomodele cu dizabilităţi care au ajuns faimoase

18 decembrie, 2015
Fotomodele cu dizabilităţi care au ajuns faimoase jpeg

Lumea modei a fost întotdeauna dominată plină cu femei care întruchipează perfecţiunea. Însă, în ultimul timp şi-au făcut apariţia pe podiumuri şi fotomodele cu dizabilităţi. Iată câteva dintre fotomodelele cu dizabilităţi:

image

Fotomodelele cu dizabilităţi sunt frumoase şi au o personalitate puternică

Vorbim despre femei superbe, care poartă pe podium creaţiile unor designeri de succes şi care vor să arate că nu şi-au pierdut încrederea în ele şi să schimbe modul în care sunt privite de către cei din jur.

Leslie Peoples, este unul dintre fotomodelele cu dizabilităţi, dar este o femeie foarte frumoasă. "Evident că nu sunt la fel de înaltă ca celelalte fete, dar tocmai asta mă face mai deosebită", a spus Leslie.

În urmă cu doi ani, Leslie a suferit o leziune a coloanei şi aşa a ajuns într-un scaun cu rotile. Acest lucru însă nu a împiedicat-o să apară pe podium în calitate de model, chiar la o paradă de modă de la New York

Şi Rebekah Marine este unul dintre fotomodelele cu dizabilităţi. Rebekah este o femeie de o frumuseţe rar întâlnită, însă a avut ghinionul să se nască fără antebraţul stâng. Nu s-a plâns niciodată de acest aspect. Ba mai mult, a făcut tot ce i-a stat în putinţă că-şi îndeplinească cel mai mare vis: să ajungă pe podium. Şi a şi reuşit.

"A devenit mai uşor în ultimii ani să intri în această lume, chiar dacă nu atingi perfecţiunea. Când am început eu, acum 4-5 ani, din cauza handicapului toată lumea mă refuza", povesteşte Rebekah.

Fotomodelele cu dizabilităţi din România pot defila în cadrul evenimentului Atipic Beauty

La fel de impresionantă este şi povestea lui Madeleine Stewart, o tânără de 18 ani cu sindrom Down. În urmă cu ceva timp, mama tinerei a dus-o la o prezentare de modă. De atunci, Madeleine a început să viseze că într-o bună zi va ajunge şi ea fotomodel.

"Mi-a spus că vrea să urce pe scenă. Voia să urce chiar în acel moment. Din păcate, acest lucru nu era posibil", îşi aminteşte Rosanne Stewart, mama lui Madeleine.

Rosanne nu a uitat dorinţa fiicei ei şi i-a plătit o şedinţă foto profesională, sperând că în acest mod o va apropia pe Madeline de lumea modei. Şi nu s-a înşelat. Fotografiile au devenit virale, iar Madeleine a început să primească contracte de model. După doar trei luni, a venit şi telefonul pe care şi-l doreşte orice model, o invitaţie de a participa la o paradă de modă de la New York. Designerul Hendrik Vermuelen şi-a dorit ca Madeleine să-i prezinte piesa principală a colecţiei.

image

Şi Magda Coman se regăseşte printre fotomodelele cu dizabilităţi. Magda este singurul fotomodel român ce şi-a clădit o carieră dintr-un scaun cu rotile. Ea a ajuns în cărucior în 2005, chiar în momentul în care făcea primii paşi în modelingul internaţional. Totuşi, a dovedit că este o luptătoare şi a renunţat la visul ei. Astfel, ea a lucrat câţiva ani în Germania şi a pozat în aceleaşi studiouri în care a debutat Claudia Schiffer.

Magda s-a întors în ţară şi, cu banii câştigaţi în Germania a organizat un eveniment unic în lume, Atipic Beauty, în cadrul căruia defilează modele în scaun rulant.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg